FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL PENAL

Țineau contabilitate dublă!? DIICOT a intrat peste Gino și Oli!

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 00:00

Restaurantele Trattoria Il Calcio, deținute de Gino Iorgulescu și de Cosmin Olăroiu, au fost percheziționate ieri de procurori.

43 de percheziţii au avut loc, ieri dimineaţă, la mai multe cluburi din Bucureşti, patronii și administratorii fiind suspectați de evaziune fiscală și spălare de bani.

Printre acestea şi Trattoria Il Calcio, un lanț de restaurante aflat în proprietatea șefului LPF, Gino Iorgulescu, şi a antrenorului de la Al Ahli (EAU), Cosmin Olăroiu.

Conform anchetatorilor, există un grup infracțional specializat în săvîrșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani prin desfășurarea de activități comerciale în cadrul cărora diminuau baza impozabilă cu ajutorul unor programe informatice de contabilitate ce permit ținerea unei evidențe contabile duble.

"Acest program de contabilitate constă în existența a două registre de evidență contabilă de același tip, referitoare la aceleași bunuri și valori: unul reflectă realitatea economică și financiară a contribuabilului, la care accesul este restricționat, și unul falsificat, în care sînt înregistrate date și operațiuni ce relevă venituri inferioare celor reale pentru produsele livrate și banii încasați", notează cei de la Agerpres.

Acest program se pare că este folosit şi în restaurantele deţinute de Iorgulescu şi Olăroiu. Cei doi nu au putut fi contactați pentru a comenta informațiile.

500.000 €reprezintă prejudiciul estimat provizoriu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează