FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Ţinta Celeban » Petrolul a pus ochii pe stoperul de 28 de ani al Vasluiului

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 22 iunie 2013 21:28

Jucătorul mai are doi ani de contract cu trupa moldavă. Ploieştenii sînt gata să înceapă discuţiile, dar salariul jucătorului, circa 150.000 de euro anual, reprezintă cheia cazului


După ce a rezolvat deja două transferuri, portarul Pecanha şi atacantul spaniol Ruben Martinez, Petrolul umblă la mişcări şi mai spectaculoase. Iar una dintre ţintele vizate e Piotr Celeban, stoperul de 28 de ani al Vasluiului.

Internaţionalul polonez e considerat la Ploieşti drept o potenţială soluţie pentru fortificarea axului central al defensivei. E o zonă în care "lupii" nu stau strălucit. Oameni de bază acolo sînt Geraldo şi Manasse, iar alternativele ar fi tînărul Ionuţ Neag (19 ani) şi polivalentul Ovidiu Hoban, care a şi evoluat în apărarea Petrolului în finala de Cupă cîştigată contra lui CFR Cluj.

"Vom încerca să găsim o soluţie de a-l aduce pe Celeban", au confirmat pentru GSP chiar oameni din staff-ul prahovenilor. Numai că la mijloc există deocamdată o barieră importantă: veniturile jucătorului.

Dorit şi pe axa Wisla - Poznan
La Vaslui, fundaşul leşilor are unul dintre cele mai mari salarii, în jur de 150.000 de euro anual, nivel pe care, la "găzari", îl are doar Adrian Cristea, revenit de la Standard: circa 215.000 de euro. Petrolul încearcă să scape însă de "Prinţ" tocmai din cauza costurilor prea mari cu jucătorul. Wisla şi Lech Poznan au renunţat în iarnă la "pista Celeban" exact din cauza salariului fotbalistului.


6 selecţii a strîns Celeban în "naţionala" Poloniei. În Liga 1, a jucat 29 de meciuri şi a marcat 7 goluri

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (14)
mandpv964
mandpv964  •  24 Iunie 2013, 21:02
Postat de penes.curcanul pe 23 Iunie 2013, 13:14

Ziaristi maro... Au ajuns jerpelitii de la Puloiesti sa puna ochii pe un jucator al Vasluiului... Tre' sa mai treaca mult titei prin sonda pana sa vedeti un transfer de la Vs...

Da ce dracu echipa mare e Vasluiul?.

alepetrolul
alepetrolul  •  24 Iunie 2013, 20:50
Postat de penes.curcanul pe 24 Iunie 2013, 11:28

Amice nu discutam nici de traditie in fotbal, nici de importanta orasului pe care il reprezinta echipa. Articolul se refara strict la interesul P pentru un jucator aflat sub contract cu V. E foarte clar ca nu vi-l puteti permite nici ca suma de transfer, nici ca salariu. Scurt si la obiect.

Dar de ce trebuie sa folosesti cuvintele jerpeliti si pulo...Comentariul tău...

penes.curcanul
penes.curcanul  •  24 Iunie 2013, 11:28
Postat de alepetrolul pe 23 Iunie 2013, 18:06

Ia arunca tu o privire mai atenta asa in istorie si vezi care e diferenta intre Petrolul si vaslui, nu mai zic de orase!

Amice nu discutam nici de traditie in fotbal, nici de importanta orasului pe care il reprezinta echipa. Articolul se refara strict la interesul P pentru un jucator aflat sub contract cu V. E foarte clar ca nu vi-l puteti permite nici ca suma de transfer, nici ca salariu. Scurt si la obiect.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează