FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ținta numărul 1 » Rednic vede un conducător de joc din campionatul intern drept candidatul ideal pentru a se lupta la titlu

Ionuț Negoiță este un fan al lui Mihai Răduț, insistînd și în vară pentru aducerea lui
Ionuț Negoiță este un fan al lui Mihai Răduț, insistînd și în vară pentru aducerea lui

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Dinamo vrea să rezolve în mercato de iarnă ceea ce n-a reușit în vară: transferul unuia dintre cei mai buni mijlocași de creație din Liga 1, Mihai Răduț.

"Cîinii" pregătesc deja transferurile pentru proxima perioadă de mercato. Mai sînt cîteva zile pînă cînd se va deschide, oficial, "fereastra" pentru noi tranzacții.

Planurile dinamoviștilor sînt clare: au nevoie de un artist pe gazon care să-i pună în evidență și mai mult pe Essombe și pe Gnohere. Cum Cosmin Matei intră în ultimele 6 luni de contract și nu va mai continua în Ștefan cel Mare, pe postul conducătorul de joc al roș-albilor este dorit Mihai Răduț.

Mijlocașul ofensiv de 25 de ani este o prioritate pe lista dinamoviștilor. Nu mai vor să-l scape în această iarnă, după ce au avut două tentative de a-l transfera și vara trecută, doar că atacantul de atunci al "cîinilor", Kamil Bilinski, a refuzat să meargă la Pandurii, ca monedă de schimb.

O nouă tentativă

Jucătorul oltenilor este o mai veche dorință a dinamoviștilor. Înainte de a ajunge la Steaua, în vara lui 2010, Răduț a fost pe lista de priorități a lui Cristi Borcea. Fotbalistul de atunci al celor de la Internațional Curtea de Argeș a fost direcționat totuși către gruparea din Ghencea, care a plătit un milion de euro pe el.

Chiar dacă a dat greș la Steaua, Răduț a avut un an 2015 eficient, de aceea "cîinii" speră să dea acum marea lovitură. Fotbalistul a dat semnale că ar fi de acord cu venirea în Ștefan cel Mare, acolo unde îl va regăsi pe fostul căpitan al Pandurilor, Paul Anton.

Mircea Rednic îl vrea pe Răduț și a primit acordul șefilor dinamoviști pentru a forța transferul.

"Nu cred că Steaua mi-ar face o ofertă, dar dacă s-ar întîmpla asta aș refuza. Timpul meu la Steaua s-a dus. S-a vorbit în vară de transferul meu la Dinamo. Aș accepta să merg la Dinamo, dar totul depinde de ofertă"
Mihai Răduț, mijlocaș Pandurii, la începutul lunii noiembrie

3 goluriși 3 pase decisive a reușit Răduț în acest sezon pentru Pandurii în 16 meciuri în campionat și în Cupa Ligii

700.000 €este cota actuală pe transfermarkt.de

2 selecțiiare Răduț la prima reprezentativă a României

Cariera lui Mihai Răduț

Club Perioadă Goluri/Pase decisive/Meciuri
Curtea de Argeș 2009/2010 2/4/27
Steaua 2010/2012 și 2013/2014 3/2/65
Pandurii 2012/2013 și 2014/prezent 12/17/89

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
1182388708443283
Alex Sto  •  24 Noiembrie 2015, 22:45
Postat de zecs93 pe 24 Noiembrie 2015, 17:41

corectt !!!

Dinamo 2016 Cerniauskas(Popescu)-A.Marc,Bunoza(Nedelcearu),Mevlja(Puljic),Fai(Filip)-Anton(Vojnovic),El Hamed(Van Haren)-Radut(Rotariu),Palic(Tarcoveanu),Gavrila(Shalaj)-Bizonul(Essombe)...Matei poti sa pleci linistit...si inca un fundaj dreapta avem nevoie!!!

zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2015, 17:45

mea culpa, un mijloc format din Radut-Anton-Elhamed- inca un jucator aici si cu palici in fata lor eu zic ca ne vom bate la titlu clar !!! Mai ales ca si liga 1 e una slaba valoric !!! ne trebuiesc si 2 fundasi stanga pentru ca Gomsi nu are nicio treaba cu Dinamo, e paralel total, iar filip a dat randament la mijloc dar nu ar avea loc clar daca vin radut si elhamed !!! Si sa zicem neaparat si de un varf puternic, mai rapid, in genu lui kamil bilinski, poate chiar mai bun !!! Si asta datorita ca in atac ii avem doar pe essombe si gnohere, daca doamne fereste unu se accidenteaza sau va fi suspendat, ce ne facem ??? de asta zic inca un varf adus !!! Rednic are ochi la jucatori !!!

zecs93
zecs93  •  24 Noiembrie 2015, 17:41
Postat de Alex Sto pe 24 Noiembrie 2015, 16:49

Daca ar veni Radut,El Hamed si Bunoza...sigur o sa castigam Campionatul(sezonul viitor)

corectt !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close