FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţinte noi » Care sînt recordurile pe care Steaua vrea să le doboare în acest sezon

Articol de - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 23:22

Cu titlul 25 aproape acontat, trupa lui Reghecampf a găsit şi alte recorduri pe care să le atingă în acest sezon.

Şase puncte peste Astra, plus avantaj în meciurile directe, 9 puncte peste Petrolul. Titlul pare aproape rezolvat pentru Steaua, însă trupa din Ghencea şi-a stabilit şi alte obiective pentru finalul sezonului, dar şi pentru începutul verii, obiective care ar însemna automat atingerea unor noi recorduri.

1. EVENTUL
Dacă Steaua va cîştiga şi titlul şi Cupa României, echipa actuală va bifa eventul, lucru care nu s-a mai întîmplat în Ghencea din 1997, atunci cînd Reghecampf era jucător, alături de Lăcătuş, iar antrenor principal era Dumitru Dumitriu! În semifinalele Cupei, Steaua va disputa o dublă cu Dinamo, pe 27 martie şi 17 aprilie

2. RECORD DE PUNCTE
De cînd s-a trecut la sistemul cu 3 puncte acordate pentru victorie, maximum reuşit de Steaua în campionat a însemnat 80 de puncte în sezonul 1997-1998, cînd a cucerit titlul. Acum, cu 11 etape înainte de final, trupa lui Reghe are 55 de puncte. Poate realiza un maxim de 88 de puncte, dar pentru a depăşi la limită performanţa din '98 mai are nevoie de minimum 9 victorii.

3. TRIPLA "COROANĂ"
Dacă Steaua ar face eventul, atunci ar avea posibilitatea să bifeze o premieră istorică pentru palmaresul clubului. Să cîştige toate cele 3 trofee interne în acelaşi sezon. De 5 ani, în România există regula conform căreia în anii în care aceeaşi echipă cucereşte şi titlul, şi Cupa, Supercupa opune ocupantele primelor două locuri din clasament. Singura echipă care a realizat tripla e CFR, în 2009-2010.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Cererea lui MM, zero şanse!"
Mihai Stoica s-a prezentat ieri încătuşat la Tribunalul Bucureşti pentru a contesta pedeapsa de 3 ani şi 6 luni din Dosarul Transferurilor. La tribunal au fost prezenţi Alexandru Chipciu, team managerul Marius Ianuli, dar şi fiica lui MM, Teodora. Avocatul Doru Giugula a declarat: "Contestaţia depusă de Mihai Stoica nu are nici o şansă. Este o reglementare prin care se poate judecata atît după vechiul cod, cît şi după cel nou. El a fost condamnat pentru că nu i s-au prescris toate faptele!".

Reghe reclamat
Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a înaintat un memoriu împotriva lui Laurenţiu Reghecampf în urma declaraţiilor din ultima vreme. "Miercuri voi merge la Comisia de Disciplină pentru că aşa a vrut marele antrenor Piţurcă. Dacă dînsul e aşa bărbat, eu mă voi duce şi la comisii, dar îl aştept şi pe el! Nu am cum să fiu suspendat, o să merg şi o să prezint toate documentele şi declaraţiile. Eu nu mai am ce discuta cu acest om care nu înţelege ce e fotbalul modern", a spus Reghe la sportro.

Tătă a ieşit din top
Suspendat pentru meciul cu Săgeata Năvodari, Tătăruşanu va părăsi "echipa" celor cinci integralişti din acest sezon de campionat. În lupta pentru cele mai multe minute bifate în sezon mai rămîn Celeban (FC Vaslui), Buzean (Gaz Metan), Peçanha şi Guilherme (ambii de la Petrolul). Portarul campioanei înregistrase 23 de jocuri, toate ca integralist, iar în zece meciuri nu a primit nici un gol.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
bridge_too_far
bridge_too_far  •  18 Martie 2014, 11:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Virgula se pune dupa "dar" nu inainte . Vezi ca ai facut greseli elementare in postul tau asa ca , nu mai critica pe alti ca nu-i frumos, nici sanatos. Suntem pe un forum de sport, nu la concurs literal sau gramatical batrane . As putea spune ca esti ipocri daca n-ai fi putin mai incet .

terminatorul3
terminatorul3  •  18 Martie 2014, 10:39

La Multi Ani si multa sanatate lui Mihai Radut, care a implinit azi varsta de 24 de ani.

tbone
tbone  •  18 Martie 2014, 10:30
Postat de xyzmmm012 pe 18 Martie 2014, 10:24

Ca sa facem eventul nu-i de ajuns sa terminam neinvisi. In ultimele 11 etape daca facem 11 egaluri terminam neinvisi, dar 55 + 11 = 66 pct. Nu cred ca 66 pct sa ne fie de ajuns pentru titlu!

uau auzi 11 egaluri, cred ca doar mucea junior are asa ceva in palmares, trezeste-te bai nene, avem urmatoarele 3 meciuri cu echipe ca Sageata si Botosani, facem scorurile etapei stai calm nu te stresa :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează