FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - VICTORIA BRĂNEŞTI 4-0

Tîrgu Mureş a învins-o fără drept de apel pe Victoria Brăneşti, 4-0 » Suicid asistat

Ruiz (stînga) și Rus au făcut spectacol în fața Victoriei
Foto: MediafaxFoto
Ruiz (stînga) și Rus au făcut spectacol în fața Victoriei Foto: MediafaxFoto

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 22:16

Brăneştiul se duce spre "B" după un meci în care n-a contat, dar pe care l-a închis printr-un autogol spectaculos: şut sub bară al lui Bar!

Brăneştiul a venit, cică, să-şi joace ultima şansă. Jucătorii au făcut acel cerc la mijloc, în care s-au încurajat reciproc, dar în teren s-au mişcat în reluare, ca vitaminizaţi cu ştevie.

Şi mureşenii le-au aplicat rapid primul upercut: L. Rus a tras de la 30 de metri, mingea a bătut în faţa lui Stoicescu, l-a sărit şi s-a aşezat în poartă, 1-0 (29). Lejer, ca în pauza mare, în curtea şcolii. Victoria mergea spre "B", deja după doar o jumătate de oră în care n-a pus nici un fel de probleme. Şi prindea viteză cîteva minute mai încolo. Issa Ba s-a jucat cu Iacob şi cu Bar, i-a pasat lui Didi, liber în centrul careului mare, iar brazilianul l-a executat iar pe Stoicescu, 2-0 (37). A fost timp pînă la pauză şi pentru golul trei. Didi a plecat ca din tun, a pasat fără să fie jenat, iar din 6 metri Ruiz a pus cruce pe ultimele speranţe ale Victoriei de a continua şi la anul în Liga 1.
După pauză, mureşenii, fără motivaţie, au pus turaţia pe relanti, dar Brăneştiul cedase deja lupta. Olariu l-a întins pe Balauru cu un şut din 20 de metri, apoi s-a lăsat liniştea. Pînă la autogolul lui Sg. Bar, care a pus sare pe o repriză seacă. Zaharia a centrat de pe dreapta, iar fundaşul Brăneştiului a reluat puternic, imparabil, sub bara lui Stoicescu, 4-0 (76). Capitulare completă în faţa mureşenilor, care, cu acest succes categoric, scapă de orice emoţii legate de retrogradare. Brăneştiul, în schimb, şi-a semnat condamnarea. 

"Moţul" e prudent
Cu 34 de puncte, FCM Tg. Mureş mai are puţine emoţii legate de retrogradare, dar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău vrea să-şi ţină jucătorii în priză. "Aşa este, 95 la sută sîntem salvaţi. Cu 39 de puncte te poţi considera însă scăpat de griji. Vrem să luăm puncte din fiecare meci, acesta e obiectivul nostru. Brăneştiul n-a pus probleme azi, a fost diferit faţă de jocul de la Craiova", a spus tehnicianul. Altfel, Iencsi şi Fl. Dan, care au adunat cîte 4 "galbene", vor lipsi cu Timişoara.

"Ne agăţam de acest meci"
Brăneştiul depune armele, după eşecul de ieri. "Ne agăţam de acest meci, pe care ne doream să-l cîştigăm pentru a păstra speranţe. Dar, cu jocul pe care l-am făcut, nu am avut nici o şansă în faţa lui FCM Tg. Mureş", a declarat secundul Ciprian Urican, care l-a înlocuit pe antrenorul Ilie Stan la conferinţa de presă de după meci.


Inbox
- Petcuţ şi Iacob s-au ciocnit violent în minutul 62, ambii jucători avînd nevoie de îngrijiri. Mureşeanul, care a provocat ciocnirea, a fost avertizat.
- Arbitrul Avram a ieşit în evidenţă la o singură fază: cînd l-a călcat involuntar pe Sg. Bar, fiind nevoit să-şi ceară scuze (53).
- După modelul patentat de U Cluj cu Florian Walter, preşedintele mureşenilor, Aurelian Băbuţan, a stat ieri pe banca tehnică, alături de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

354765-caseta-mures-branesti.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cristi_mold
cristi_mold  •  18 Aprilie 2011, 10:34

Aurelian Babutan este director executiv, nu presedinte si a stat pe banca si alaturi de Falub si alaturi de Sabau, la fiecare meci din acest campionat. Presedintele FCM-ului este Tatar Bela.

bukkosibarna
bukkosibarna  •  18 Aprilie 2011, 08:59

NU A FOST BLAT 100 LA SUTA.TG-MURES ESTE O ECHIPA BUNA.HAI TG-MURES.

nsanyi23
nsanyi23  •  18 Aprilie 2011, 08:49

Eu cred ca nu a fost blat TG Mures incepe sa devina o echipa binisoara.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează