FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR

Titlul se decide cu stadionul plin! Viitorul a epuizat în 30 de minute biletele pentru ultimul meci din acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2017 11:26

Partida dintre Viitorul și CFR Cluj din ultima etapă a Ligii 1 a stârnit un interes fantastic printre suporterii echipei lui Gică Hagi.

Azi au fost scoase la vânzare online tichetele pentru acest joc și au fost epuizate în doar 30 de minute. Arena din Ovidiu are conform spuselor oficialilor 4545 de locuri.

O bună parte sunt ocupate de fanii care dețin abonamente cumpărate la începutul sezonului, plus cele speciale scoase la vânzare doar pentru cele 5 jocuri din play-off.

871 de abonamente
a vândut Viitorul la începutul sezonului 

Cerea pentru acest meci este una uriașă, oficialii Viitorului fiind convinși că nici un stadion de cel puțin 10.000 de locuri n-ar fi fost suficient.

Dacă echipa lui Hagi va câștiga partida cu CFR Cluj, va fi campioană a României, indiferent de rezultatul de la FCSB - CS U Craiova, având avantajul meciului direct.

766 de abonamente
a dat Viitorul pentru doar pentru acest play-off

Viitorul - CFR Cluj este sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. De la aceeași oră se vor disputa și partidele FCSB - CS U Craiova și Dinamo - Astra. 

217 tichete
sunt blocate de CFR pentru acest joc 

2527 de bilete
a avut la vânzare Viitorul pentru partida cu CFR de sâmbătă 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
poison
poison  •  10 Mai 2017, 17:02

Acum 10 ani Hagi era umilit de recidivistul JJ Becali. Nu a dezarmat, ci si-a pus in practica toata experienta si cunostintele acumulate despre fotbal si a creeat o academie care produce constant jucatori de talent, jucatori care in curand vor forma nucleul echipei nationale. Pe de alta parte, tot ce a urmat la FC Fcsb SA este tragi-comic: echipa a pierdut stadionul, brandul, numele, identitatea, fanii si a obtinut halucinante contraperformante europene, trecand numele Fc FCSB pe lista rusinii europei cu un numar de 26 de meciuri fara victorie (de ce s-au mai prezentat, doar ca sa ia banul?) in liga campionilor. Victoria finala a celor de la Viitorul Constanta va reda speranta tuturor in fotbalul romanesc!

106452019897999
Eduard Girnita  •  10 Mai 2017, 12:26

In meciu asta f. important este cererea mare, dar in celelalte?

147687542408495
Viorel Stelistul  •  10 Mai 2017, 12:26

Dupa amicalele pe care le-a jucat cu Astra si Craiova, Viitorul trebuie sa arate ca merita titlul jucand pe bune cu CFR-ul. Este de criticat si condamnat atitudinea unor moralisti de duzina, de taverna prafuita, promovata cu mult patos in editoriale pe siteurile de sport, conform careia toate echipele din play-out sunt impotriva Stelei din cauza atitudinii arogante a conducerii echipei!!! Adica ce sa intelegem ca fotbalul nu se ma joaca pe teren, ci in birouri, in functie de simpatiile sau antipatiile conducerii!!! Steaua are tot dreptul sa ceara fair-play dupa ce in ultimii ani a finanatat din greu fotbalul romanesc. Fara banii platiti de Steaua, nu se stie daca in play-off ar mai fi fost echipe precum Viitorul, Astra sau CFR, care au incasat multe milioane de euro de la Steaua si s-au salvat de la eventuale falimente. Nu este in niciun fel imoral, cum sustin asa zisii editorialisti, sa cumperi jucatori din campionat, pentru ca fotbalul este o activitate comerciala si cine are bani poate sa cumpere, pentru a revinde, sustinand astfel activitatea mai multor cluburi. Adica nimeni nu investeste in fotbalul romanesc, cu exceptia Stelei, iar campionatul il castiga, pentru ca asa vor aranjorii din culise, echipe care au profitat din plin de banii veniti de la Steaua, precum Astra si Viitorul! Asta este tipic pentru Romania, sa incerci sa construiesti ceva, sa investesti si sa fi furat pe banii tai, sa fi defavorizat si sa asisti neputincios cum sunt premiati hotii, mincinosii si p

Vezi toate comentariile (3)
Comentează