FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Titular din prima » Gnohere a fost reprimit de ieri la antrenamente și sunt șanse mari să apară în primul "11" la Botoșani

Articol de - Publicat marti, 27 septembrie 2016 00:00

Harlem Gnohere, înapoi la prima echipă! Și poate fi titular sâmbătă seară, la Botoșani, cel puțin acestea sunt planurile dinamoviștilor după 0-1 cu Chiajna.

Site-ul GSP.ro a anunțat ieri întreruperea exilului la Dinamo II și revenirea sub comanda lui Andone, iar oficialii au confirmat informația.

"E la antrenament, a fost reprimit. Sperăm să ne ajute să câștigăm campionatul. A rămas să mai discutăm la iarnă vizavi de prelungirea contractului", a dezvăluit Dănuț Lupu. Negoiță n-a mai stat la negocieri cu "Bizonul", prelungirea acordului a rămas acum în plan secund. Oricum, fotbalistul a transmis conducerii că el nu mai vrea să continue în România, că nu se pune problema ca el să meargă la Steaua, chiar dacă Becali a declarat că-l va transfera.

Atacantul de 28 de ani e pregătit să intre din primul minut la Botoșani. Având în vedere evoluțiile lui Nemec cu Viitorul și cu Chiajna, francezul e opțiunea numărul 1. De fapt, având în vedere randamentul slovacului, șefii au fost de acord cu reprimirea lui Gnohere. Nemec a fost contestat de către spectatori la meciul cu Concordia, aceștia cerând revenirea "Bizonului".

"I-am oferit lui Gnohere un contract foarte bun pentru România, dar nu-l putem obliga să semneze. Dinamo l-a ajutat, acum să înțeleagă că și el trebuie să ajute!"
Dănuț Lupu, scouter Dinamo

4 goluria marcat Gnohere în acest sezon în 7 meciuri la prima echipă. Mai are două pase decisive

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Septembrie 2016, 09:58
Postat de moshu_shukaru pe 27 Septembrie 2016, 09:39

De-acum, depinde de de el dacă să rămână bizon sau să devină antilopă gnu.

Adica, sa nu ajunga Gnuhere?!:))

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  27 Septembrie 2016, 09:39

De-acum, depinde de de el dacă să rămână bizon sau să devină antilopă gnu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează