FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toate tunurile pe Denis Alibec! Ilie Dumitrescu îl avertizează pe căpitanul FCSB-ului: "E inadmisibil"

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 10:23

Ilie Dumitrescu a fost dezamăgit de atitudinea lui Denis Alibec de la meciul cu FC Voluntari. Fostul mare fotbalist crede că nervii arătați de atacant după schimbare nu-i fac decât rău căpitanului FCSB-ului. 

"E inadmisibil ce face. Nu e un comportament bun pentru viitorul lui, pentru că sunt convins că vrea să facă pasul spre fotbalul mare. Gestul său nu îl pune într-o lumină bună, e inadmisibil să te comporţi aşa. E adevărat, eşti supărat că te-a schimbat, dar nu ai voie să ai o ieşire de genul acesta.

El nu înţelege că el trebuie să fie foarte proaspăt toate cele 90 de minute. El iese la 40 de metri, din dorinţa de a fi în joc, de a fi activ. Îşi iroseşte energia în zone moarte. Chiar am vorbit cu Dică pe tema asta, mi-a zis că îi explică faptul că el are nevoie de număr "9".

Alibec trebuie să fie în careu, dar nu înţelege. Poţi ieşi la primit, dar când jocul o cere, nu pe atac poziţional. Dică i-a spus asta, a discutat mult cu Alibec despre indisciplina tactică", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  14 Octombrie 2017, 17:25
Postat de satyricon pe 14 Octombrie 2017, 13:13

Alibec nu e varf de careu. El poate fi al doilea varf. Ar juca mai bine in sistem cu 2 varfuri, alaturi de Gnohere sau de unul ca Nemec.

Nemec joaca la Dinamo, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  14 Octombrie 2017, 13:13

Alibec nu e varf de careu. El poate fi al doilea varf. Ar juca mai bine in sistem cu 2 varfuri, alaturi de Gnohere sau de unul ca Nemec.

ovialex23
ovialex23  •  14 Octombrie 2017, 12:24

Ce gluma idioata de-a lui ***-becali! Cica vin aia din Anglia sa-l cumpere cu 10.000.000 !!! Ori ne crede prostii lumii sau traieste intr-o alta lume.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează