FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tocătoare de antrenori! » Trei tehnicieni de la Steaua au fost daţi afară după meciurile cu Astra

Astra şi Dinamo sînt singurele echipe fără palmares negativ în faţa Stelei.
Astra şi Dinamo sînt singurele echipe fără palmares negativ în faţa Stelei.

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 17 martie 2012 21:59

Trupa din Prahova le poartă ghinion roş-albaştrilor. Lăcătuş, de două ori, şi Ilie Dumitrescu au fost demişi recent în urma unor meciuri cu formaţia din ”9 Mai”.

Astra e un pericol pentru Steaua, chiar dacă echipa din Ploieşti nu trece printr-un moment prea bun. I-a încurcat pe "militari" indiferent de situaţia în care s-a aflat ea şi indiferent de locul pe care s-a clasat. Bilanţul pe care l-a contabilizat uimeşte: are 6 victorii, 3 remize şi 6 înfrîngeri în duelurile cu roş-albaştrii. Şi golaverajul e egal, cîte 16 goluri date de fiecare. Doar Dinamo, dintre grupările româneşti, nu e pe minus în întîlnirile directe cu Steaua!

I-a dat afară pe toţi!
Tradiţia îngrijorătoare pentru bucureşteni e continuată şi privind numele din lotul prahovenilor. Toni Conceicao a bătut-o pe Steaua chiar în Ghencea în returul campionatului trecut, 3-0, meci după care Lăcătuş a fost demis. Iar Juliano Spadacio, cel mai important fotbalist al echipei din cartierul ploieştean "9 Mai", a marcat într-o victorie a Rapidului cu 2-1, o partidă care a condus la altă demitere a lui Lăcătuş. Şi Astra a mai schimbat un tehnician stelist, pe Ilie Dumitrescu, în urma unei remize consemnate în turul stagiunii trecute, 1-1 pe Ghencea, cu un gol egalizator dintr-o lovitură liberă spectaculos executată de Măţel.

Ilie nu i-a bătut niciodată
Pentru Stan, meciul din seara asta e primul în care o întîlneşte pe Astra ca antrenor al Stelei. În tur, ploieştenii au cîştigat cu 2-1, dar atunci cele două formaţii erau pregătite de Şumudică, respectiv de Ronny Levy. Ilie are două jocuri contra prahovenilor, ambele ca şef al Brăneştiului: un egal, 1-1, şi o înfrîngere, 0-2. Rivalul lui de diseară, Conceicao, s-a descurcat excelent cînd a dat peste roş-albaştri, împotriva cărora a remizat de patru ori şi pe care i-a şi învins o dată, acel 3-0 cu Braşovul. Tot de pe banca ardelenilor, el a şi suferit, fiind eliminat din semifinalele Cupei României cu un dublu egal, 1-1 acasă şi 0-0 la Bucureşti.

13 antrenori din Liga 1 au peste 30 de meciuri în primul eşalon. Dintre ei, Ilie Stan e pe locul 10 ca procentaj de puncte cîştigate

6 goluri a dat Steaua în ultimul sfert de oră al meciurilor. Acesta e intervalul în care roş-albaştrii se descurcă, statistic, cel mai bine. Astra înscrie, de obicei, între minutele 31 şi 45

3 goluri s-au dat în tur, la 2-1 pentru Astra. Dintre marcatorii de atunci, nici unul nu va fi titular diseară: N'Doye a ajuns la Vaslui, Fatai e suspendat, iar Mihai Costea rămîne pe bancă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
alpin
alpin  •  18 Martie 2012, 13:52
Postat de valah.redandblue pe 18 Martie 2012, 11:45

CeFuRa mulțumește lui Cardoso ca a luat la pauza plasa și a făcut cadou clujenilor 3 puncte mari necâștigate in iarba. Păcălicilor nu jucați fotbal ci bambilici.

Pot sa-i multumesc si lui Szukala?!

catalinmarian1990
catalinmarian1990  •  18 Martie 2012, 12:04

FRATE NU INTELEG UNDE II GASITI PE IMBECILII ASTIA CARE SCRIU LA GSP ... ASTRA NICI NU ERA IN LIGA I CAND A PLECAT LACATUS DE LA STEAUA PRIMA DATA ( DUPA 3-5 CU LYON ACASA ) ... SI CONCEICAO N-A ANTRENAT-O NICIODATA PE ASTRA

valah.redandblue
valah.redandblue  •  18 Martie 2012, 11:45
Postat de alpin pe 18 Martie 2012, 09:27

Hai si cu Ilie Stan!!!

CeFuRa mulțumește lui Cardoso ca a luat la pauza plasa și a făcut cadou clujenilor 3 puncte mari necâștigate in iarba. Păcălicilor nu jucați fotbal ci bambilici.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează