FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Todorov a semnat cu Steaua: "Vin să fac performanţă! Sper să luăm titlul"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2010 00:00

Bulgarul Iordan Todorov se declară încîntat de faptul că a ajuns la Steaua şi spune că principalul său obiectiv în tricoul roş-albaştrilor este cîştigarea titlului de campion în Liga I.

"Am venit la Steaua sa fac performanta si sunt foarte fericit. Mi s-a oferit aceasta sansa si nu am stat prea mult pe ganduri. Acum astept sa-mi cunosc noii colegi si sper sa castigam tiltul impreuna", a spus Iordan Todorov pentru site-ul oficial al grupării din Ghencea.

Fundaşul dreapta a semnat un contract cu Steaua şi se va alătura lotului la reunirea din 14 iunie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
skrilla
skrilla  •  10 Iunie 2010, 22:25

@louvre

skrilla
skrilla  •  10 Iunie 2010, 22:23

Hai de ca nu e cazul sa fii rautacios.Sa nu crezi ca CFR are straini mult mai valorosi.In campionatul romanesc nu mai e vorba de care echipa e buna sau care e foarte buna,ci e vorba de care echipa e slaba si care e foarte slaba.CFR e o echipa slaba,iar restul sunt si mai slabe.:)

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  10 Iunie 2010, 21:16

A venit un mare fotbalist din Bulgaria , mai vin din Nepal , Seychelles , San Marino si lotul e pregatit pentru Cupa Satelor . Allez Steaua ,allez !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează