FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Tolontan: "Gigi Becali face glume proaste cînd în joc e libertatea unor rude ale sale!"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 10:26

"Ziarul Naţional a publicat acum cîteva zile o informaţie potrivit căreia procurorii au informaţii că Ioan Becali îşi pregăteşte plecarea în Brazilia. Probabil că acest gen de informaţii vor fi aduse în faţa instanţei de către DNA, care a cerut să nu mai plece din ţară cei judecaţi în dosarul transferurilor. Decizia o va lua instanţa, pentru că nu procuratura decide dacă un cetăţean român părăseşte sau nu ţara", a spus Cătălin Tolontan în această dimineaţă, prin telefon, la Realitatea TV.

"Pe de altă parte, Gigi Becali face glume proaste cu fugitul din ţară cînd în joc e libertatea unor oameni din fotbal. Inclusiv rude ale sale!", a mai spus ziaristul.

"Cît despre vaietul lui Dumitru Dragomir că tot Dosarul Transferurilor e un atac la clasa antreprenorială din România, asta e genul de aberaţie care l-a consacrat pe preşedintele Ligii. L-am auzit spunînd că procesul înseamnă că noi stăm în genunchi în faţa Europei. Haideţi, domnule Dragomir, să încetăm cu tîmpeniile astea! Am încredere în Înalta Curte şi în instanţele din România. Cît despre inculpaţi, oamenii aceştia sînt deocamdată nevinovaţi şi nu-i absolvă Dragomir şi nici nu-i condamnă Europa. Pur şi simplu, e un proces şi e nevoie ca el să fie corect. De aceea nu anticipez nimic în privinţa verdictului. E dreptul DNA să acuze, e dreptul inculpaţilor să ceară procurorilor să dovedească acuzele şi de dreptul judecătorilor să decidă", a rezumat Tolontan.

El a mai spus că are o altă părere decît ziaristul de la Realitatea TV, Dorin Chioţea, care intervenise şi el prin telefon şi spusese că "procurorii au făcut o estimare amatoricească a prejudiciului". "Nu ştiu dacă e amatoricească, tot ce ştiu e că ani de zile presa a scris să sumele de transfer care se cunosc în România sînt mult mai mici decît cele reale, plătite de cluburile din străinătate, şi că presa a avut dreptate. Dacă a fost legal sau nu, e treaba justiţiei să decidă", a zis Tolontan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
dash_berlin
dash_berlin  •  16 Aprilie 2013, 13:45
Postat de pbogdan pe 11 Februarie 2013, 11:07

Atata tam-tam pentru nimic. Pica astia vin altii.

nu pica nimeni....

whiteredarad
whiteredarad  •  11 Februarie 2013, 14:19

Orice,oricine ar spune este vizibil, ca prin publicitatea enorma in jurul proceselor din fotbal, se cauta motive de mandrie sau justificari ,din partea DNA. Pentru ca exista interes.Nu ma intereseaza numele celor inculpati,ma intereseaza lipsa de finalitate,corectitudinea aproximativa a procurorilor,deziziile total contrare ale judecatorilor. Cazul Penescu cum s-a terminat ? Cazul U Craiova cum se solutioneaza ? Incet,unii s-au reapucat de afaceri in fotbal (Prunea,arbitrul Constantin,Penescu,chiar).In acest timp se trec cu vedrea abuzuri in alte cazuri. Ce facem cu "Cazul Voicu" ? Dar cu Fenechiu,Dragnea,Borbely tc.? Ca sa uitam de astia ,ne dati Becaliada !?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2013, 13:56

Ar trebui sa comentam sport ...nu politica ...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează