FOTBAL  »  Superliga  »  VORSKLA POLTAVA - DINAMO, JOI, 20:00, DIGI SPORT 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Torje la Dinamo Kiev? » Mijlocaşul va fi urmărit la meciul cu Vorskla Poltava

Torje (21 de ani) e cel mai curtat dinamovist
Torje (21 de ani) e cel mai curtat dinamovist

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 21:43

Fosta echipă a lui Cernat a pus ochii pe mijlocaşul dinamovist.

Gabriel Torje, care nu a plecat în Franţa, Italia sau Germania, dar ar putea ajunge în Ucraina. Dinamo Kiev a primit referinţe bune din partea mai multor impresari care ţin legătura cu clubul din Ştefan cel Mare, iar partida de azi cu Vorskla Poltava este un prilej tocmai bun pentru a-l urmări şi live pe cel mai rîvnit fotbalist al "cîinilor".

Reprezentanţi ai ucrainenilor şi-au anunţat prezenţa la Poltava, localitatea aflată la 330 de kilometri de Kiev, pentru a-l vedea la lucru pe jucătorul cotat la 4 milioane de euro. "Mai sînt aproape două săptămîni de mercato şi este posibil ca Gabi să plece de la Dinamo. Depinde foarte mult şi de ce se va întîmpla în această dublă manşă. Roş-albii vor să-l păstreze pe Torje dacă echipa va reuşi calificarea în grupele Europa League, altfel vînzarea lui va fi ca o gură de oxigen pentru bugetul clubului", spun apropiaţii "cîinilor".

5.000 de euro convocarea
Torje are toate motivele să tragă tare la antrenamente şi să aibă evoluţii apreciate în partidele oficiale. Mijlocaşul are stipulată în contract o clauză ce îi umple buzunarele dacă este chemat la echipa naţională. Pentru fiecare meci sub tricolor, Gabi încasează cîte 5.000 de euro!

116.000 de dolari este salariul anual al lui Torje la Dinamo. Dacă va rămîne, mijlocaşul va semna un nou acord, de 120.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (19)
fcgeo
fcgeo  •  18 August 2011, 13:18

IARA-I URMARIT??? CE-O FI FACUT IARA????

luciano86
luciano86  •  18 August 2011, 12:55

Saracu e transferat de toti si de nici care... Cei de la Dinamu deabea asteapta sa se "scape" de el.. mai concentreaza-te si la actuala echipa daca poti... Anunturi d'astea ar trebui facute dupa ce se efectueaza transferul si nu inainte ca il distrugeti draq cum au patit destui de la noi...

ciparian
ciparian  •  18 August 2011, 12:40

Dupa ce tot siteul e despre oi, capre, ciobeni, memeuri si stelemisti, in josul paginii, ultimele si scurte, scrie cateva randuri si despre celelalte echipe romanesti ce joaca azi. sunteti jalnici, chiar lingeti numai branza, prea pe fata........

Vezi toate comentariile (19)
Comentează