FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Torje: "Trebuia să fim pe primul loc, la 4-5 puncte avans de locul 2" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje este de părere că alb-roşiii puteau să se impună la Braşov şi consideră că echipa lui Andone putea avea un avans consistent în fruntea clasamentului cu mai multă atenţie din partea coechipierilor săi.

"Putem să fim şi mulţumiţi, şi nemulţumiţi de rezultat. Pe final puteam cîştiga dacă intra şutul lui Ousmane, dar acum e prea tîrziu să avem regrete. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu ştiu ce a spus antrenorul de la Braşov, însă cred că toţi ar trebui să-şi facă treaba pentru care sînt plătiţi.

Sînt convins că puteam fi pe primul loc cu 4 sau 5 puncte avans dacă eram puţin mai atenţi, acum trebuie să ne gîndim la meciul cu Vaslui din etapa următoare şi să batem cu orice preţ pentru a rămîne la titlu", a spus Torje la Fanatik Show, pe Digisport.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
fotbalvvv
fotbalvvv  •  13 Septembrie 2010, 05:03

Citeste mai multe pe Jurnalul de Fotbal. Opinii sincere si necenzurate despre fotbal sau despre sport in general; cronici din New York pana la Branesti, analize la rece, anchete despre c0calari :). Ce mai incoace si-ncolo, un alt nivel al discutiei. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net.

night_angel
night_angel  •  13 Septembrie 2010, 00:10

ar trebui sa fim mai uniti..ar trebui sa nu ne gandim numai sa necajim un om...va simtiti bine daca va jigniti reciproc?

night_angel
night_angel  •  13 Septembrie 2010, 00:09

nu inteleg ce va certati asa...trebuie sa intelegeti ca nu toata lumea tine cu o echipa...de accea e frumos fotbalu...rivalitate??doar pe teren!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează