FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Tot mai aproape de Dinamo! Jucătorul dorit de "cîini" a fost declarat liber de contract

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 19:08

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a declarat liber de contract pe Andrei Marc, după ce Ceahlăul nu i-a plătit restanţele salariale pe care fotbalistul le avea de încasat.
"Marc Ovidiu Andrei vs FC Ceahlăul Piatra Neamţ - încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare - Comisia admite cererea aşa cum a fost ea formulată. Constată încetarea raporturilor contractuale între părţi pentru justa cauză sportivă începînd cu 21.01.2015.

Obligă clubul la plata debitului către jucător şi a taxei de procedură. Cu recurs", se menţionează în soluţia CNSL, anunţată pe site-ul oficial al LPF.

Fundaşul de 21 de ani este dorit de mai multe echipe din Liga 1, însă cea mai insistentă este Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
vladutz13
vladutz13  •  22 Ianuarie 2015, 10:09

Foarte interesant.... lui Marc ii judeca reclamatia intr-o luna, iar acum ceva vreme, jucatorii de la Sportul erau cu memoriile nerezolvate de 18 luni!!! Stie Anghelache ce sfori sa traga....

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2015, 02:47
Postat de redbuldog pe 21 Ianuarie 2015, 19:36

Eu cred ca baiatul asta a fost ,,momit''timpuriu de cineva si sa lucrat in ,,tacere'' la aceasta actiune,acum sa vedem cine va fi ,,castigatorul''...!

Bai, s-ar putea sa ai dreptate pentru ca ieri stanciu a fost invitat la digisport si a spus ca Dinamo il va transfera doar daca devine liber de contract, cum acest fapt sa intamplat, speram sa se tina de promisiune, iar maine sa aflam ca a semnat cu Dinamo exact ca N.Grigore,Elhamid,M.Niculae, Henrique si nu in ultimu rand: GICUUU GROZAVVV !!! Gata, ies, ne auzim maine ;)

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2015, 02:45
Postat de neuer1606 pe 21 Ianuarie 2015, 19:24

Fraierii ăia de la Ceahlaul nu au acceptat banii si acum el a fost declarat liber...foarte tare.

nu zice hop pana nu sari parleazul, moemtan decizia nu e defintiva, se pare ca soldovenii sau dus la FIFA si Uefa sa faca contestatie, pe 28 vom sti sigur ca atunci CNSL va da sentina definitiva ca momentan decizia NU este definitiva exact cum am mai spus, un lucru e cert, pe 28 aflam daca va deveni liber definitiv !!! Eu sper sa-l lase incontinuare liber, iar maine sa auzim ca a semnat cu noi, FORZZZA DINAMOOO ALEEEE, ps: nu suport demagogeala ieftina, v-am pupat pe portofel :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează