FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Toţi oamenii Premierului» Apropiaţii lui Boc preiau conducerea lui ”U”

Galeria Universităţii Cluj
Galeria Universităţii Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 15:46

Cosmin Irimieş, directorul de cabinet al fostului secretar de stat, Călin Hinţea, din cancelaria primului ministru Emil Boc, a fost numit ieri preşedinte-interimar al Consiliului de Administraţie al Universităţii Cluj, în locul lui Cristian Barabancea, conform siteului suporterilor ucluj.ro. Barabancea este cumnatul patronului Florian Walter şi a fost desemnat în funcţie în 2009, la preluarea clubului de către actualul acţionar majoritar.


Cosmin Irimieş este lector universitar dr. la Facultatea de Ştiinte Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC), predînd la secţia Catedra de Comunicare şi Relaţii Publice. El a mai fost propus ca membru supleant în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, alături de Călin Hinţea, din partea PD-L.

Patronul Florian Walter a recunoscut recent pentru "Ziua de Cluj" că intenţionează să-l numească pe Călin Hinţea, unul dintre oamenii de încredere ai lui Emil Boc, în funcţia de preşedinte la "U" Cluj. Hinţea este conferenţiar universitar doctor şi şeful Catedrei de Administraţie Publică a FSCPAC din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj. A ocupat funcţia de Secretar de Stat în cadrul Aparatului Propriu de Lucru al Primului Ministru (2008-2010).


Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (21)
ligax
ligax  •  21 August 2011, 17:06

U Cluj Napoca!

george207
george207  •  30 Iulie 2011, 01:10

normal ca vin la U..chiar si boc stie cine este echipa clujului...la cfr probabil vor merge cei din UDMR:))

double07
double07  •  29 Iulie 2011, 21:31

Vai, vai, cati neaveniti isi dau cu sensul pe aici....Daca nu se facea nimic, de ce nu s-a facut, daca s-a facut, aha lasa ca stim noi cum e cu partidul, etc. Spalati-va pe gura apoi puteti comenta!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează