FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Totul sau nimic pentru Dică! Sfatul unei legende steliste: "Dacă rămâne așa, se umilește!"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 mai 2018 09:35

Nicoale Dică (38 de ani) și-a încheiat contractul cu FCSB, însă Gigi Becali susține că e gata să-i propună prelungirea, deși tehnicianul nu și-a îndeplinit obiectivul de a câștigat titlul de campion.

Gabi Balint, fosta mare glorie a Stelei, îl sfătuiește pe Dică să nu mai rămână la FCSB în orice condiții pentru a nu se umili, după un sezon în care patronul a anunțat în mai multe rânduri că el a făcut echipa.

"El (n.r. Dică) trebuie să decidă dacă va rămâne în aceleaşi condiţii sau dacă va deveni primul care pune condiţii. E foarte greu să pună condiţii. Dacă spui că nu e bine, crede (n.r. Gigi Becali) că ai ceva împotriva lui. Dacă nu poate schimba foaia, să plece. Dacă rămâne aşa, se umileşte.

Oricum, în faţa jucătorilor, el a pierdut mult. Nu ştiu cum poate să recâştige vestiarul pe care eu cred că l-a pierdut în acest an, mai ales pe final. Nu a avut un patron care să spună: 'el e comandantul'. Când a luat o măsură cu Alibec, trebuia respectată. Acum e târziu. Tu crezi că Alibec ar fi sărit la Dică, dacă ştia că e mână de fier la Steaua?", a spus Balint la TV Digi Sport.

"Dică va rămâne, pentru că eu am altfel de gândire. Nu mai vreau să mâhnesc oameni. De la Steaua el va pleca doar dacă va pleca la mai bine. Vreau să fac bucurii, nu neplăceri. Rămâne şi va pleca abia la anul în Arabia, după ce ia titlul" Gigi Becali

Totuși, e foarte posibil ca Becali să-l păstreze pe Dică "principal" pentru a-l aduce alături de piteștean pe Ionuț Luțu în funcția de secund, ca pe viitor să-l pună șef peste vestiarul roș-albaștrilor. (Mai multe detalii AICI!)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează