FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Totuși, Grozavu poate pleca de la Botoșani » Șeful clubului anunță: "În această situație, vom pune alt antrenor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 19:51

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, susține că Leo Grozavu va fi în continuare antrenorul echipei, însă în cazul în care Comisia de Disciplină a FRF îl va suspenda mai mult de două etape, atunci formația moldoveană va căuta un alt antrenor.

"Concluzia noastră e că Leo nu poate fi suspendat de Comisia de Disciplină. Cred că gestul ca atare nu-l poate suspenda pe antrenor. Poate primi o amendă usturătoare.

Leo nu e un bătăuș, nu e un instigator. Dacă va fi suspendat mai mult de 2-3 etape, trebuie să punem un alt antrenor. Nu putem trăi fără antrenor", a declarat Iftime la TV Digi Sport.

Antrenorul demisionase la două zile de la incidentul cu mijlocașul Cătălin Golofca, pe care l-a agresat în timpul meciului pierdut de echipa sa la Giurgiu, cu Astra, scor 0-3. Ulterior, șefii moldovenilor i-au reconfirmat poziția.

"Eu am auzit că Golofca ar fi jucat la jocuri de noroc. Dar eu nu cred acest lucru, cred că e băiat cuminte. S-a scris despre Golofca în urmă cu ceva timp că ar fi jucat jocuri de noroc. Eu l-am întrebat dacă a jucat și mi-a spus că e o prostie. Nu știu dacă Golofca îl va da în judecată pe Leo. Noi am vorbit cu jucătorul și mi-a spus că nu se va întâmpla așa ceva" Valeriu Iftime

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul lui Grozavu! Anunț făcut în această dimineață de șefii clubului, după ședința de aseară: "Este adevărat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  18 Martie 2017, 08:57

Ciudata atitudinea conducerii de la Botosani .Probabil ca Grozavu ii are cu ceva la mana , ca altfel nu se explica modul cum il apara pe derbedeu si-l incrmineaza pe cel agresat .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează