FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trădare incredibilă! Scenariu halucinant povestit în direct la TV » Dinamo s-ar fi dat cu Lupescu doar de ochii fanilor :O

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 23:17

Dinamo a fost unul dintre puținele cluburi din Liga 1 care și-au asumat cu cine votează, ieșind public cu un comunicat prin care anunțau că și-au schimbat opțiunea și că Ionuț Lupescu este cel care va primi votul lor, nu Răzvan Burleanu, cum se spusese inițial.

Se pare însă că lucrurile n-au stat chiar așa. Jurnalistul Decebal Rădulescu vine cu o ipoteză incredibilă, susținând că acel comunicat a fost dat doar pentru fani, însă în realitate lucrurile au stat pe dos. 

" Dinamo a votat cu Burleanu, ca și Craiova. Toate informațiile mele s-au confirmat. Au zis așa de frica suporterilor, că-l susțin pe Lupescu: «Dați-le așa la fraieri, dar noi știm ce avem de făcut. Vă dăm votul»", a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

"Noi am vorbit toți, am decis să-l susținem pe Ionuț, nu cred să fi fost alt vot", a comentat directorul general Ionel Dănciulescu pentru sursa citată.

Bratu și-a arătat susținerea pentru burleanu

Antrenorul lui Dinamo s-a arătat încântat de faptul că Burleanu a câștigat alegerile, oferind o reacție la conferința de presă de azi. 

"Felicitări pentru noul mandat domnului Burleanu. Cât am fost acolo un an m-am simțit bine, am avut tot ceea ce-mi trebuia la dispoziție pentru a crea și a forma jucători.

Răzvan Burleanu are un staff ambițios pentru a face performanță și nu pot să-i transmit decât succes pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele.

La prima vedere, poate părea o diferență mare în privința rezultatelor alegerilor, ceea ce certifică faptul că oamenii din teritoriu au apreciat munca depusă în 4 ani. Îmi pare rău pentru Ionuț, dar a câștigat Burleanu și trebuie să-l felicităm cu toții", a zis Florin Bratu la conferința de presă.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (65)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Aprilie 2018, 02:22
Postat de matheus9999 pe 20 Aprilie 2018, 06:47

Stai linistit, ca nu "l-au cerut toti pe Lupescu". FRF manageriaza 7 nationale la baieti, 2 la fete si 2 de futsal si organizeaza 21 de competitii. Ca sa ai viitor, trebuie sa investesti si sa organizezi baza, nu numai varful. Mai ales ca varful (Liga 1) are o organizatie care ii apara interesele si o umple de bani - LPF.

e un pic peste mana! sa-ti zic de ce! pentru ca sistemul este ciudat! e ca si cum tu faci alegeri in cadrul comerciantilor si contezi voturile marilor concerne gen Lidl, Auchan, Kaufland, etc la fel ca ale celor care au un non stop la parterul unui bloc! ori nu e normal ca niste concerne sa aiba un singur vot, la fel ca un non-stop! adica cum? concerne care au angajati de intra intr-un centru comercial toti buticarii au acelasi cuvant de spus ca si buticarii? adica cum sa fie aceeasi unitate de masura intre fotbal adevarat si cei care joaca o miuta pe plaja??? intre cei care joaca fotbal pe bani multi si aia de joaca duminica fotbal in sala? pai cum sa hotarasca un buticar viitorul unui comerciant adevarat doar pentru ca, luati de-a valma, sunt mai multi?

fangigi
fangigi  •  20 Aprilie 2018, 23:26
Postat de catalynn pe 20 Aprilie 2018, 09:10

Acum sincer vorbind, considerand diferenta uriasa de scor mai conteaza cu cine a votat unul ori altul!? Io zic ca mai degrabă e important cum s-au comportat in campaniei si de aia le arde cămașa ziaricilor de la hârtia de sport. Pianistul, asa cum au remarcat mai mulți si aici, chiar daca a dat un comunicat discret ca e se partea lui Lupescu a facut si putin business organizând dineul si găzduind reprezentații cluburilor la el in hotel deci omul a mers pe burta nu s-a aruncat cu capul înainte ca jjijji susținând pe unul sau altul. Deci chiar daca de facto a votat cu Lupescu, Burleanu nu are motive sa il urască. La jjjijji insa are ... Ciobanul ca de obicei a vorbit mult si prost. De asemenea hârtia de sport care de ani buni a devenit oficiosul fcsb au dat in Burleanu cat au putut, nu era zi sa nu aflam ce matrapazlâcuri, reale sau nu, a mai facut fostul consilier basist. Acum e normal sa le țâțâie fundurile si sa se teama ca omul se va răzbuna, mai ales ca dupa cum merg lucrurile de la FRF nu va pleca decat fie cu cătușe fie in cosciug. Cum cătușele sunt la foștii (poate si actualii) colegi si e băiat tânar mulți dintre noi nu vom mai apuca sfârșitul erei Burleanu la FRF!

Ai dreptate!! Bravo Burleanu! Respect TALPAN! ;)

1615275382087697
Yuri Firsov  •  20 Aprilie 2018, 15:12

SA TE VEDEM ACUM NEGOITZA!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează