FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trădare istorică la Steaua » E pregătit să plece la cea mai mare rivală a lui Gigi Becali!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 12:09

Steaua și MApN n-au ajuns momentan la o înțelegere în ceea ce privește palmaresul, culorile, emblema și numele, iar Armata amenință că e pregătită să facă o nouă echipă de fotbal.

Investitorii nu lipsesc de la noua Steaua. Omul de afaceri Eduard Koler a acordat un interviu pentru ziare.com, în care a declarat că e pregătit să înființeze un nou club Steaua și că ar dori să aibă alături de el toate legendele roș-albaștrilor.

Printre fotbaliștii care au scris istorie în tricoul Stelei este și Helmuth Duckadam, care recunoaște că n-ar spune nu unei eventuale funcții la noua Steaua, posibila echipă a generalilor.

"Nu comentez nimic deocamdată. Nu am fost contactat de nimeni. Nu spun nici că nu m-aș duce, nici că m-aș duce la noua Steaua. Daca voi fi căutat, o să ne așezăm la masă ca să vedem despre ce este vorba", a declarat Duckadam pentru Ring.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
theplayerr
theplayerr  •  02 Decembrie 2015, 17:12

Reformulez : un ziar orientat catre stiri senzationale care nu au legatura cu fenomenul sportiv .Impreuna cu fratele geaman prosport sunteti o rusine , o pata neagra in peisajul presei sportive europene.

gannicus2014
gannicus2014  •  02 Decembrie 2015, 13:53

mai exista vreo tara in care o institutie de stat sa ceara bani si sa aiba pretentii sa castige in regim franciza de la o entitate privata ? de ce nu a dat statul , in regim franciza , Sidexul , Petromul sau Dacia Pitesti ? sa vanda , naibii , sigla si numele cu totul si sa se termine cu circul , cu evaluarea aia nu se mai aude nimic

blacksun_14
blacksun_14  •  02 Decembrie 2015, 13:52
Postat de blacksun_14 pe 02 Decembrie 2015, 13:50

CSA-ul nu are niciun palmares, numai agaricii cu 4 clase ca tine se leaga de acelasi subiect expirat

fc steaua bucuresti este continuatoarea echipei armatei, a preluat locul in prima liga si performantele fostei echipe.Nu mai dezinformati cu o asemenea nerusinare bai postaci fara minte.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează