FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-2

Tradiţia blaturilor? Fanii acuză derby-ul de ieri, Hizo sugerează că şi 0-5 din 1998 a fost necurat!

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 17:48

Steaua şi Dinamo sînt rivale de cînd s-au înfiinţat, dar în istoria duelurilor există şi partide care au ridicat semne mari de întrebare


Suporterii lui Dinamo cred că echipa lor s-a dat la o parte din faţa Stelei joi seară sau că măcar cîţiva dintre fotbaliştii roş-albi ar fi facilitat intenţionat victoria rivalei. Dragoş Grigore e suspectul principal pentru ultraşi, dar unii dintre fani îl acuză şi pe Marius Niculae, punctul de la care pleacă bănuielile constituindu-l relaţia de rudenie dintre Gigi Becali şi Cristi Borcea. Şeful Stelei e naşul acţionarului dinamovist. Dar e posibil un aranjament între Steaua şi Dinamo? Suspiciuni au mai existat.

Viorel Hizo a stat pe banca roş-albilor la un 0-5 înregistrat în 1998, cu Stoichiţă antrenor al roş-albaştrilor. "Nu vreau să-mi mai amintesc ce s-a întîmplat atunci. Dar dacă m-aş apuca să scriu o carte cu tot ce ştiu din fotbal, să ştiţi că ar ieşi o carte foarte interesantă", a comentat "Dulăul" la DigiSport Special. Şi acum 14 ani, după ce Steaua a învins cu 5-0, au existat comentarii despre prestaţia unora dintre fotbaliştii lui Dinamo, catalogată drept dubioasă. Iar cu un an înainte, în 1997, trupa din Ghencea învinsese acasă cu 3-1, iar suporterii "cîinilor" îl acuzaseră pe Florin Prunea că i-ar fi ajutat pe rivali în baza prieteniei care-l lega de Lăcătuş, atacant al Stelei în vremea aceea.

Cine a jucat în meciul de coşmar al lui Hizo:
Steaua - Dinamo 5-0
Au marcat: Dănciulescu (21, 65), I. Rotariu (37), D. Şerban (58), Ciocoiu (86)

Steaua: Ritli - Lincar, Răchită, Ad. Matei - Reghecampf, D. Şerban (66 Coporan), I. Rotariu, Militaru, C. Munteanu - Lăcătuş (66 Ciocoiu), Dănciulescu (70 Hrib)
Antrenor: Mihai Stoichiţă

Dinamo: Preda - C. Dobre, Ciobotariu, Fl. Bătrînu, D. Florea, Tîlvan - Contra, Hîldan, M. Nicolae (41 R. Voinea) - Mihalcea, E. Neagoe (54 D. Rednic)
Antrenor: Viorel Hizo

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (199)
greem
greem  •  18 Mai 2012, 21:53

V-am batut pe unde v-am prins in anii aia. Pana sa vina oierul sa distruga Steaua.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  18 Mai 2012, 21:12

Daca Hizo nu stie un lucru e acela ca nu stie sa piarda, taranul din Bogatu Roman. Dar citind lotul lui Dinamo din acel meci bag seama ca Hizo vorbeste prostii! Pai Haldan, Contra si Mihalcea din acele vremuri faceau moarte de om dupa meci! Hizo baga o stramba asa sa incurajeze Vasluiul!

ionut.07
ionut.07  •  18 Mai 2012, 20:52
Postat de adi_stelistul pe 18 Mai 2012, 20:37

Ooooo, ba da. Tu nu citesti comentariile? Sunt multi incapabili sa inchege o idee logica, o stiu doar pe aia cu "muwe" si "foot". Altii, desi evident au ceva in cap, injura in cele mai abjecte moduri pe mama altuia, care n-are nicio vina, biata. S.a.m.d. Imi vei spune ca majoritatea sunt de fapt oameni la locul lor. Te asigur ca un psiholog ne-ar putea spune ceva de niscaiva complexe refulate pe aici.

Nu te pot contrazice. Mai ales dupa ce-am citit aseara, tot pe GSP.ro, dialogul intre un stelist si un dinamovist. Se invitau la o "mica" bataie de la ora 5. Nu doreau sa serveasca un ceai, ci sa-si dea "ceaiul". Totul a pornit de la niste abjectii refulate pe-aici.

Vezi toate comentariile (199)
Comentează