FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASA 2-0

Trag de Gâlcă! ASA speră să obțină semnătura fostului antrenor al Stelei

Gâlcă ar putea deveni următorul antrenor al mureșenilor
Gâlcă ar putea deveni următorul antrenor al mureșenilor

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

După ce Cristiano Bergodi i-a anunţat pe şefi că nu mai poate continua pe banca ASA-ului, mureşenii l-au contactat pe fostul tehnician al Stelei.

Dan Petrescu, Vasile Miriuţă, Cristiano Bergodi! Aceştia au fost antrenorii pe care i-a avut ASA pe bancă în acest sezon. După înfrîngerea cu 2-0 în deplasarea de la Timişoara, forţat de problemele personale, Bergodi şi-a anunţat colaboratorii, dar şi şefii că nu mai poate continua.

GSP.RO a anunţat sîmbătă seară că despărțirea oficială ar urma să fie făcută publică în următoarele zile. Italianul ar fi cerut rezilierea acordului din cauza unor probleme de familie, soția sa fiind internată în spital.

După anunţul intern al lui Bergodi, şefii de la ASA l-au contactat tîrziu în noapte pe Constantin Gâlcă şi au încercat să-l convingă să preia echipa. Nu este pentru prima dată cînd oamenii din conducerea mureşeană vor să-l numească "principal" pe fostul antrenor al Stelei care a reuşit tripla istorică în sezonul trecut, cîştigînd campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că, zilele viitoare, viceprimarul Claudiu Maior va avea o discuţie cu Gâlcă despre situaţia de echipă, probleme financiare şi obiective.

Înainte de a veni la Steaua, antrenorul de 43 de ani ajunsese la un acord cu ASA, dar după oferta lui Gigi Becali a semnat cu formaţia din Ghencea.

2victorii din 8 meciuri a obţinut ASA cu Cristiano Bergodi în Liga 1, acesta mai contabilizînd 4 egaluri şi 2 înfrîngeri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zidane92
zidane92  •  30 Noiembrie 2015, 10:48

cu galca asa mai are sanse la play-off cu bergodi nu!

valiza.epo
valiza.epo  •  30 Noiembrie 2015, 09:39

Galca la ASA?! E treaba lor daca vor sa-si bata singuri cuie-n talpa. Mai bine aduc un antrenor...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează