FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DIN LARNACA

Trăiesc!

Articol de , - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2008 00:00

Zicu a arătat clasă după cinci luni de absenţă, iar Dinamo a obţinut prima victorie în Cipru, 4-2 cu Viktoria Plzen

Efectul Ţălnar a dat roade! Dinamoviştii au jucat ieri cu atitudine şi determinare, semn că antrenamentele intense şi ameninţările cu excluderea din lot le sînt de folos. În lipsa lui Niculescu, Bratu (13 şi 47) şi-a arătat clasa şi a adus-o pe Dinamo în avantaj cu o "dublă".

Chiar şi fără Ştefan Radu, apărarea şi-a păstrat siguranţa. Noul cuplu de fundaşi centrali, Moţi-Izvoranu, s-a descurcat perfect în faţa cehilor. La capitolul plusuri, roş-albii au fost în prima repriză mult mai agresivi decît în precedentele "amicale". S-au dublat rapid şi au fost eficienţi în atac. Mijlocul a fost principala armă a "cîinilor", Stoican şi Boştină fiind responsabili cu pasele decisive, cei doi arătînd o poftă deosebită de joc.
Spectacol Zicu

În partea a doua, Ianis Zicu a atras întreaga atenţie asupra sa. După cinci luni de pauză, machidonul a păşit hotărît pe terenul de joc în minutul 60. Abilităţile tehnice nu i-au dispărut, atacantul creînd panică în rîndul adversarilor, dar, la duelurile mai tari, a părut puţin reticent. În minutul 70, Zicu şi-a creat şi o mare ocazie, şutînd puternic din întoarcere în portar.

Pe finalul meciului însă, "cîinii" au arătat şi slăbiciuni, relaxîndu-se din nou, la fel cum s-a întîmplat şi în partidele precedente, şi încasînd două goluri stupide. Una peste alta, după înfrîngerile cu Metalurgs (0-2) şi Mlada (0-2) şi egalul cu Gyeongnam (2-2), Dinamo a părut ieri, la ultimul amical al turneului, în creştere evidentă de formă.

Dinamo - Viktoria Plzen 4-2 (1-0)
Au marcat pentru Dinamo: Fl. Bratu (13, 47 - pen), Boştină (60), L. Ganea (65)
Dinamo în prima repriză: Lobonţ - Todorovski, Moţi, Izvoranu, Muşat - Torje, Mărgăritescu, Boştină, C. Munteanu - Fl. Bratu, L. Ganea
Dinamo în repriza a doua: Romanovs - Galliquio, L. Goian, Scarlatache, Pulhac - Fl. Stoican, Ropotan, Ad. Cristea, Boştină (Vranjkovici, 68) - Fl. Bratu (Zicu, 60), L. Ganea

"M-am simţit foarte bine"
Ianis Zicu era ieri extrem de fericit că a putut juca din nou după o pauză de 5 luni. "M-am simţit foarte bine în teren la primul meci, am simţit că trăiesc. Voi urma în continuare programul de recuperare. Cînd simt că îmi iese un dribling sau o pasă, îmi doresc mai mult, dar voi face totul ca Dinamo să aibă de cîştigat în primul rînd", a spus fotbalistul de 24 de ani.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  30 Ianuarie 2008, 10:01

hai zicu in tine avem cea mai mare inkredere

 •  30 Ianuarie 2008, 08:08

intrati aici sa faceti bani legal pe net: bux.to/?r=ronny08 TREBUIE SA DATI LA REGISTER, SA VA FACETI UN USER.TREBUIE SA PUNETI SI LA PAYPAL TOT ADRESA VOASTRA DE MAIL ....@YAHOO**** SAU PE CE AVETI . DUPA CE AI INTRAT DAI LA SURF ADS SI ITI ARATA NISTE SITE-URI. TREBUIE SA STAI 30 SECUNDE, TI LE NUMARA SUS IN STANGA. CAND ITI ARATA DONE SI VAZUT IESI DE PE PAGINA SI DAI LA URMATORUL SITE. DESCHIZI SITE-URILE PE RAND DACA LE DESCHIZI PE TOATE DEODATA NU FACI NICI UN $. LA 10 $ FACUTI PUTETI SA II SCOATETI SAU SA VA CUMPARATI CE VRETI VOI DE PE NET. BAFTA !

 •  30 Ianuarie 2008, 07:49

BANI PE NET FOARTE SIMPLU !!! SA NU CREZI CA POTI CASTIGA MILIOANE,DAR MINIM 200 $ TOT CASTIGI LUNAR!!!CREDE-MA!ASTA FAC DE 1 AN SI MEREU CASTIG MINIM 200$ NEFACAND MARE LUCRU!TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA ACCESEZI URMATORUL LINK: http://bux.to/?r=huzdupel , SA ITI FACI CONT(DUREAZA 1 MINUT) SI APOI SA INTRI IN "SURF ADS" SI SA ACCESEZI TOATE RECLAMELE DE ACOLO-20 LA NUMAR(FIECARE DUREAZA CATE 30 SECUNDE).POTI SA VEDEZI LIVE CATI BANI ITI INTRA IN CONT.cONVINGE MAI MULTE PERSOANE SA INTRE PE LINKUL TAU SI ASTFEL SI ACCESARILE LOR ITI VOR ADUCE SI TIE BANI!!!NU VEI REGRETA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează