FOTBAL  »  Superliga  »  UTRECHT

Trăiri de tată » Mircea Neşu se roagă ca Mihai să-şi revină complet după lovitura la coloană

Mircea Neşu, tatăl lui Mihăiţă Neşu +1   FOTO
Mircea Neşu, tatăl lui Mihăiţă Neşu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 11 mai 2011 13:16

Fostul arbitru internaţional trece greu peste şocul accidentării fiului său


Dintr-o zi obişnuită de primăvară, ziua de marţi, 10 mai, s-a transformat într-una de coşmar pentru medicul Mircea Neşu. Vestea că Mihai, fiul său, este în spital, l-a găsit pe fostul arbitru internaţional acasă, la Oradea.

Dialogul lacrimilor
"Cum? E la spital? Doamne, ce s-a întîmplat?", a murmurat tatăl. La capătul firului, nora Maria: "S-a accidentat la antrenament. A căzut un coleg peste el şi s-a lovit la coloană. Nu-şi simte mâinile şi picioarele. L-au luat cu salvarea". Răspunsul l-a răvăşit pe fostul cavaler al fluierului, care a izbucnit în lacrimi.

Medic de profesie
A urmat calvarul. Ştirile despre accidentarea lui Mihai au început să curgă la toate posturile de televiziune. Imediat au apărut şi informaţii noi: vertebră ruptă la nivelul coloanei cervicale. Medic balneo-fizioterapeut de profesie, Mircea Neşu a realizat gravitatea afecţiunii. Posibilitatea că fiul său poate rămîne paralizat, l-a şocat: "Eu şi soţia mea ne rugăm non-stop. Aş fi preferat să păţesc eu ceva în locul lui Mihăiţă".

5 ore în operaţie
Fundaşul stînga a intrat în operaţie în jurul orei 16:00 a României. Pe holul spitalului soţia fotbalistului aştepta primele veşti, iar la Oradea, tatăl implora telefonul să sune. După 5 ore intervenţia chirurgicală s-a încheiat, cu succes spun medicii. "Acum trebuie să aşteptăm, în următoarele zile sau săptămîni va sta sub supraveghere, să vedem în ce măsură îşi va recapăta controlul asupra membrelor", a fost prima reacţie a doctorului Simon Goedegebuure, cel care a condus operaţia.

Pleacă în Olanda
Îngrijorarea lui Mircea Neşu privind starea de sănătate a lui Mihai s-a ameliorat însă extrem de puţin de aseară. Fostul arbitru era răvăşit de lacrimi şi în această dimineaţă. "Să dea Dumnezeu să fie bine, să-şi simtă membrele, să fie ca înainte", a suspinat tatăl. Mâine dimineaţă, Mircea Neşu pleacă la Utrecht pentru a fi alături de Mihăiţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
adimadrid
adimadrid  •  11 Mai 2011, 18:06

DOAMNE AJUTA! SA-SI REVINA COMPLET SI SA NU RAMANA CU PROBLEME,

cfrclujole
cfrclujole  •  11 Mai 2011, 13:43

Doamne ajuta!

suiac
suiac  •  11 Mai 2011, 13:18

D-zeu sa-i ajute la Mihaita sa treaca peste acest moment . Mircea Nesu , tatal sau ,medic de profesie fiind , realizeaza posibilitatea unei accidentari grave la coloana . Sa speram ca isi va reveni complet si nu va ramane cu sechele.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează