FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transfer cert: Liviu Ganea! » Atacantul va semna prelungirea contractului

Ganea va fi reprimit la prima echipă
Ganea va fi reprimit la prima echipă

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 21:25

Atacantul a avut o discuţie cu Borcea, a fost convins să lase de la el şi să-şi prelungească acordul cu Dinamo, urmînd să fie reprimit la prima echipă.

Cristi Borcea a mai rezolvat în proporţie de 99 la sută un " transfer". Liviu Ganea, 23 de ani, va reveni la prima echipă, după o conversaţie mai lungă cu acţionarul: "Am discutat, i-am spus ceea ce cred eu, zic că o să-i vină mintea la cap. Eu vorbesc cu caşcavalul pe masă cînd negociez, nu pe declaraţii de dragoste. O s-o rezolvăm zilele astea cu Ganea", a declarat Borcea.

Atacantului i s-a promis că va fi lăsat să plece la orice club, în orice moment, care va veni cu o sumă de peste 500.000 de euro. Astfel, "clauza" sa de reziliere s-a înjumătăţit. Dar Liviu trebuie să-şi prelungească acordul, scadent în vara anului viitor, în termenii impuşi de club. Chiar dacă va mai primi nişte bonusuri de performanţă, fotbalistul nu va cîştiga 350.000 de euro pe sezon cum voia el, ci undeva în jur de 180.000 de euro.

De luni, Liviu Ganea se va antrena cu prima echipă, iar discuţiile pentru noul contract vor continua.

Ce vrea Badea, ce vrea Borcea
Acţionarii dinamovişti nu prea sînt pe aceeaşi lungime de undă. Nicolae Badea ar vrea să aducă la Dinamo fotbalişti talentaţi, de viitor, pe cînd Cristi Borcea este adeptul unor transferuri urgente, ale unor jucători maturi. "Da, îi vrem pe Gugu, pe Firţulescu, pe mai mulţi, dar eu aş dori să aducem nişte jucători cu experienţă acum, de aceştia ar fi nevoie", a declarat Borcea.

Se retrage Săvulescu?
Există tot mai multe voci din anturajul echipei care afirmă că Dragoş Săvulescu intenţionează să plece din acţionariatul lui Dinamo: "Chiar dacă urăşte să piardă, Săvulescu este mîhnit de atacurile repetate ale lui Borcea, mai ales că acesta e cel care l-a adus la grupare". Dacă va pleca, şi Săvulescu trebuie să-şi recupereze nişte bani, în jur de un milion de euro.

3 meciuri cu acelaşi "11" de start
Ciobi i-a scuzat pe jucătorii săi pentru căderea fizică din repriza secundă în Croaţia, ce a dat emoţii pe final de partidă: "Să nu uităm că am jucat 3 meciuri în doar 7 zile, dintre care două de calificare şi o deplasare grea la Mediaş. Totul în aceeaşi formulă de start! S-a pus amprenta oboselii pe băieţi, plus că miza calificării era enormă".

Eric şi Goian, următoarele ţinte
Borcea a zis că vrea jucători cu experienţă, alte două dintre ţintele sale fiind mijlocaşul brazilian Eric, 25 de ani, şi stoperul Lucian Goian, 28 de ani. Sud-americanul nu a reuşit să semneze cu Wolfsburg, trebuie să se întoarcă la Gaz Metan, dar ar vrea să schimbe aerul Mediaşului. "Gogu" a fost înlăturat de la Astra Ploieşti şi e gata să se întoarcă la Dinamo.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
flafy
flafy  •  07 August 2011, 15:25

este o veste buna in conditiile in care noi jucam in atac cu doi batranei ca Niculae(care cat de cat mai joaca ceva) si Danciu care nu face nimic....Tucudean trebuie sa fie totular!e super atacant!

stancuvlad
stancuvlad  •  06 August 2011, 16:02

Mintiti de ingheata apele....nu a cerut 350 000 PE SEZON si stiti bine asta dar "da mai bine", e mai de cancan , placerea voastra. A cerut prima de instalare si in jur de 150 000 pe sezon, in total intr-adevar faceau 350 000 dar asta era valabil pentru primul sezon, nu pentru 4 sau cat semneaza el.

alecsss
alecsss  •  06 August 2011, 11:08

In ceea ce priveste lista de transferuri,sunt de acord cu "duta_dd" si "eucutine".Ne vom alege doar cu un mare fotbalist al Europei,pe care "toata suflarea dinamovista si-l doreste inregimentat".(ce le am cu limbaju' de lemn,as putea sa ma fac ziarist).In aceeasi nota,l-as ruga pe dl.Cristi Borcea sa-si indrepte atentia si spre alti fotbalisti de valoare si,totodata de viitor,gen Burca,N'doye,Grigorie,Margaritescu,Pompiliu Stoica,Florentin Dumitru,etc.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează