FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transfer fără muşchi » Dinamo aşteaptă un jucător care nu s-a mai antrenat de cîteva luni

Pînă va fi declarat liber, Lazăr se află în imposibilitatea de a se antrena, întrucît la Sportul nu există condiţii de pregătire
Pînă va fi declarat liber, Lazăr se află în imposibilitatea de a se antrena, întrucît la Sportul nu există condiţii de pregătire

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 19:10

"Cîinii" s-au înţeles verbal cu Valentin Lazăr, dar el va fi declarat liber, în cel mai fericit caz, peste o săptămînă, urmînd să rateze pregătirea fizică din Poiană.

Dinamo nu poate conta pe cel mai bun transfer făcut în această vară, Valentin Lazăr. Fotbalistul de 23 de ani a fost acontat de "cîini", cu care s-a înţeles verbal pentru un contract pe cinci sezoane, însă nu poate semna contractul întrucît încă nu a reuşit să se desprindă în totalitate de Sportul Studenţesc.

Mijlocaşul dreapta a fost declarat liber de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, însă Vasile Şiman a făcut recurs. Demersul patronului "studenţilor" nu-i va aduce cîştig de cauză, conform surselor federale, dar are rolul de a îngreuna situaţia jucătorilor, pe lîngă Lazăr, şi Ormenişan, Lung, Lungu, Dobre şi Nistor fiind în aceeaşi situaţie.

Lazăr urmează să fie declarat liber definitiv şi irevocabil în minimum o săptămînă, ceea ce înseamnă că el va rata cantonamentul din Poiana Braşov, din perioada 22-29 iunie, unde Mulţescu va pune accent doar pe pregătirea fizică.

2.500 de euro va încasa Lazăr lunar, el urmînd să fie remunerat cu cîte 400 de euro pentru fiecare victorie cu el în teren, plus bonusuri de performanţă cu echipa

550.000 de euro este cota de piaţă a lui Lazăr, conform site-ului specializat transfermarkt.de

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Dinamo nu stă în mine!"
Nu doar Marius Alexe, Bălgrădean şi Grigore vor să plece. Cosmin Matei s-a înscris şi el pe listă, dorit fiind de Dorinel Munteanu la Kuban Krasnodar. "Domnul Munteanu a avut încredere în mine şi consider că prin ceea ce am făcut pe teren i-am demonstrat că merită să aibă încredere. Dinamo poate face performanţă şi cu mine, şi fără mine. Clubul n-a ajuns să stea în trei-patru jucători, Rusia ar fi un pas important pentru mine. N-ar fi o dezamăgire să rămîn, sînt mîndru să joc aici şi dornic de performanţă", a zis Matei la Dolce.

A semnat Fai
Dinamo l-a transferat pe camerunezul Collins Fai, 21 de ani, fundaşul dreapta, care poate evolua şi stînga, semnînd un contract pe trei sezoane cu roş-albii. Africanul i-a plăcut lui Mulţescu atît la trialuri, cît şi la antrenamente, este util echipei, care s-a despărţit deja de doi jucători de bandă, Muşat şi Crăciun. Oricum, tehnicianul a mai cerut un fundaş stînga.

Inbox
- Axente va continua în Ştefan cel Mare. Dacă va sosi vreo ofertă pentru el, va fi lăsat să plece.
- Mijlocaşul englez Thomas Blake nu bătea faza lungă! "Nu a văzut literele la controlul oftalmologic de la vizita medicală, dar nici n-a impresionat la antrenamente", au spus bucureştenii.
- Marius Alexe aşteaptă să vadă dacă merge la Kuban Krasnodar sau la Freiburg, dar, momentan, face parte din lotul "cîinilor" ce va pleca poimîine la Poiana Braşov.
- Bălgrădean: "Dacă nu va fi să plec, nu e nici o problemă, o să rămîn la Dinamo, fără probleme. Oricum, nu stă echipa în mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alex_165
alex_165  •  20 Iunie 2013, 11:50

Amuzant. Pai daca Dinamo ia toti pustii pe care ii gasesc la colltul strazii cum sa mai atace titlul

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  20 Iunie 2013, 09:28

cat despre "grija" fata de forma fizica a lui lazar... ala e baiat muncitor. se preface ca asteapta decizia finala, insa el de mult este integrat lotului,nu stiti voi, dar lazar urmeaza un program de antrenamente identic. plus ca poate recupera si ulterior, mai are timp destul in sensul asta.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  20 Iunie 2013, 08:32

CEL MAI BUN TRANSFER..cu asta ati spus tot.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează