FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer rezolvat! Dinamo îl aduce pe Bokila pe un salariu mai mic decât avea fotbalistul la CFR

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 10:52

Deturnat în luna iunie de CFR, Jeremy Bokila, 28 de ani, a plecat de la Cluj și urmează să semneze cu Dinamo în cel mai scurt timp, așa cum Gazet Sporturilor a anunțat în exclusivitate. Toate detaliile au fost discutate în cursul zilei de ieri. 

 Congolezul a surprins în vară. După ce s-a înțeles cu Dinamo, fotbalistul a semnat cu CFR. Acum, fotbalistul își reziliază contractul cu liderul din Liga 1 și va semna cu echipa lui Cosmin Contra, unde va lua 10.000 de euro lunar, atât cât i se promisese și în vară. 

Atacantul nu s-a adaptat la Cluj, unde a avut evoluții dezastruoase, mult sub așteptările lui Dan Petrescu. Ardelenii scapă astfel de salariul de 15.000 de euro pe lună. 

Cel mai probabil, cele două părți vor semna în scurt timp contractul. Totuși, salariul pe care Bokila îl va încasa va fi sub cel pe care îl lua la CFR. 

200.000 €este cota lui Jeremy Bokila pe transfermarkt. Este al doilea jucător ajuns la Dinamo de la CFR, după Nascimento 

Jeremy Bokila a pierdut concurența de la CFR Cluj cu Urko Vera, Billel Omrani și Ibrahima Balde. Cei trei traversează momente foarte bune, iar Bokila este într-o pasă foarte proastă, în 5 meciuri adunând 179 de minute, fără să marcheze vreun gol. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Septembrie 2017, 20:06

In alta ordine de idei ,acum vreo doua trei saptamani ,patronul Botosaniului il ironiza pe Becali ca are icoane si balauri in spate si nu-l da pe Golofca,iar a doua zi l-a dat. E o lume mizera ,alcatuita din oameni de acest fel si nu trebuie inteleasa .

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Septembrie 2017, 19:45

Neseriozitate totala ! Amatorism de doi bani.Can-can!

atentu
atentu  •  01 Septembrie 2017, 17:50
Postat de Darius Salagean pe 01 Septembrie 2017, 16:51

Adevarul este ca acest site nu a fost, nu este si nu va fii niciodata serios, obiectiv, profesionist ,echidistant si demn de incredere. 99 % barfa, can-can, becalisme si lucruri deprost gust.

Prietene, un ,,ziarist" care se contrazice flagrant în două articole la interval de aprox. 2 ore este exact pe gustul tolontanului, adică cel care păstoreşte această haită de corifei ai scrisului ( ptiu, bleah !!! ), iar dacă nu-ţi convine ceva şi ai curajul sa-i critici vine unul de-şi zice ,,geambaşu" şi te dă în primire la băieţii cu ochi albaştri de o să dai cu subsemnatul pâna faci scurtă la pix ...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează