FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Lopes la Dinamo a picat! Cordoba l-a declarat netransferabil!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

După ce oficialii lui Dinamo au anunţat că s-au înţeles deja cu David Lopes şi că mai rămîne de pus la punct doar suma pe care Cordoba o va primi în schimbul serviciilor sale, lucrurile par să fi luat o nouă turnură astăzi.

Preşedintele grupării din Segunda Division, Jose Miguel Salinas, a admis faptul că fundaşul îşi doreşte să plece, fiind tentat de propunerea pe care o are de la Dinamo: 15.000 de euro lunar şi posibilitatea de a fi titular la o echipă care se bate pentru cupele europene. Totuşi, conducătorul Cordobei spune că directorul sportiv Javier Zubillaga a fost mandatat să-i transmită brazilianului că nu mai poate fi vorba de vreun transfer al său în acest moment.

"Nu va pleca pentru că nu ne permitem să renunţăm la un jucător cum e el, un fundaş lateral stînga, mai ales după ce am acceptat transferul lui Caballero. David se antrenează bine, îşi va aştepta şansa de a juca la fel cum au făcut-o şi ceilalţi", a explicat Salinas în El Dia de Cordoba.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  17 Februarie 2010, 16:48

mai bine ar fi sa plece borcea sa ne lase an pace ca ne distruge,sa vina netoiu ca e dinamovist adevarat

 •  17 Februarie 2010, 15:31

ha ha, ce tare!!! am ras 5 minute! eram suta la suta convins ca nu il aduce dinamo pa asta. pai ce astia sunt fraieri sa puna botul la 6 luni imprumut si plata dupa aia?!?

 •  17 Februarie 2010, 15:22

Tipic dambovitean; de aiia va numiti mitici,tupeu si gargara multa, ceva ce iese la ciordeala si cam atat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează