FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferul lui Mutu la Steaua are şanse mici de reuşită » Becali: "A fost doar un schimb de amabilităţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 aprilie 2013 22:46

Cea mai spectaculoasă mutare a Stelei din această vară este greu de crezut că se va mai realiza. Gigi Becali a anunţat că discuţiile cu Adrian Mutu nu s-au purtat decît la nivel de amabilităţi.

"În ceea ce-l priveşte pe Mutu, pot să spun că mi-a plăcut cum a vorbit despre Steaua. A vorbit foarte frumos, declaraţiile lui au fost frumoase. Dar eu nu am făcut decît să îi răspund la fel de frumos, atîta tot", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

Gigi Becali îi promisese lui Adrian Mutu un salariu impresionant, dar şi posibilitatea de a juca încă un sezon în Liga Campionilor, competiţie în care Steaua are şanse destul de mari de a ajunge. Totul a pornit de la declaraţia lui Mutu cum că ar marca 40 de goluri dacă ajunge la echipa din Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
argesanul
argesanul  •  30 Aprilie 2013, 21:32

asa e oieru de becali promite minuni si apoi nu se tine de cuvint . asa nu mai dam noi inainte cu oameni ca el .

gerulathor
gerulathor  •  30 Aprilie 2013, 01:18

Inca este peste Boccila ala!

cor_dos
cor_dos  •  30 Aprilie 2013, 00:47

nu cred ca mai merge Mutu la Steaua dar nu e vina mea pentru ca ciobanul declarase ca-i da si 800 de mii contract nu doar bonusurile de 500+500. Becali s-a razgandit intre timp.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează