FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

Transferuri cu cap, antrenor cu fes » Cum a distrus Miriuță derby-ul cu FCSB în 5 pași

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 00:09

Achizițiile din această iarnă au făcut iar diferența, însă Miriuță a plătit tribut unei tactici falimentare și unor schimbări defectuoase.

Jucătorii veniți în intersezon la echipă au ajuns să facă diferența, semn al eficienței după ce, anul trecut, Dinamo a dat chix în ambele stagiuni de mercato. Transferurile au fost decisive și-n Derby de România. O confirmare a formei arătate de fotbaliști în meciurile cu Craiova (2-2) și cu Chiajna (4-3).

După ce a făcut schimbări apreciate în precedentele două partide, Miriuță a fost criticat și de specialiști, și de fani pentru modificările din Derby. În decurs de 14 minute, i-a introdus pe Palici în locul lui Pesici, în minutul 67, pe Hanca în locul lui Torje (72) și pe Daniel Popa în locul lui Nistor (81).

Ultima a fost cea mai contestată întrucât a destabilizat zona mediană, dar Vasile s-a apărat susținând că Dan s-a resimțit după mai multe zile de febră și de răceală. Miriuță l-a uitat însă pe Monroy, pe care-l lăuda și-l compara cu Xabi Alonso!

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri o analiză completă a transferurilor și unde a greșit Miriuță în Derby de România.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

Istoria ne spune: va fi thriller! » De ce meciul Lazio - FCSB va oferi un spectacol de neuitat

Cel mai bun antrenor la pauză! Nicolae Dică a schimbat mereu bine

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri din Liga Campionilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
montgomerry
montgomerry  •  20 Februarie 2018, 21:09

Ce o fi fost sub fesul lui Miriuta, numai el stie.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Februarie 2018, 17:09

Edy "e baiat cinstit" si spune fara remuscare ca "este nevoie de Dinamo in play-off". De fiecare data cand este vorba de competitie sportiva regulile nu mai sunt valabile pentru ca, nu este asa, "e nevoie de Dinamo in play-off". Dar de ce nu ar fi nevoie de Viitorul, sau de Iasi, daca isi castiga punctele cinstit? Cum isi permite Edy Iordanescu sa vicieze o competitie sportiva, impotriva realitatii de facto? Cu toate scuzele din lume dar declaratia tehnicianului de la Astra este de competenta DNA. (paranteza, dupa meciul cu CFR Edy a gasit scuze pentru ca nu a aliniat cel mai bun 11 iar acum, vezi Doamne, meciul cu Dinamo nu este foarte important si trebuie, cum altfel decat musai, sa isi menajeze jicatorii. Ca viciaza o competitie si fura munca unor jucatori aflati la echpe rivale lui Dinamo pe Edy il doare fix undeva. Poate asa l-a invatat taticu)

983732924972315
Soos Vilmos  •  20 Februarie 2018, 12:26

Mai comunistilor, vremea ilegalitatii a trecut asa ca mai semnati si voi prostiile pe care le publicati.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează