FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferurile Stelei sînt criticate vehement: "Au luat ce au aruncat alţii! Fotbalişti fără valoare!" :O

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 septembrie 2014 11:13

Steaua a făcut 3 transferuri bombă în ultimele zile ale perioadei de mercato, reuşind să-i aducă sub formă de împrumut pe Paul Papp, Raul Rusescu şi Alex Bourceanu.

Chiar şi aşa, Dumitru Dragomir a criticat dur strategia de transferuri a Stelei, care s-a axat pe repatrieri.

"Astea sînt micisme pe care le face Steaua. Cum să iei ce leapădă alţii? Du-te şi caută fotbalişti de valoare, care să vină să-ţi întărească echipa! Ei, nu, stau şi ce aruncă alţii, p-ăia îi iau ei.

De ce n-au jucat acolo? Simplu, pentru că n-au valoare, deşi echipele la care au fost nu ştiu dacă ar prinde primele 10 în campionatul nostru", a declarat Dragomir la DolceSport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (122)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Septembrie 2014, 11:35
Postat de unico_biancorossi pe 07 Septembrie 2014, 15:30

intr-adevar, cel putin 2 dintre cei 3 sunt petarde. unul e pocnitoare. .)

Pocnitorilea astea au maturat pe jos cu echipa voastra, a odraslelor de securisti. Sa speram ca vor repeta treaba asta. Dar cea mai mare umilinta posibila e sa va dea gol (din nou)....Lato, cel mai slab jucator din lotul actual.

xhthu
xhthu  •  07 Septembrie 2014, 20:55
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 07 Septembrie 2014, 19:37

Dacă urmează să dai "bac-ul", îți dau un sfat: culege (de pe net) doar informațiile utile. Altfel, așa cum au pățit mulți "dăștepți", îl vei pica cu brio. Lucru (deja) confirmat. Dacă, în schimb, ai scăpat de "bac", nu-i învăța la rele pe cei din jurul tău (pe principiul "după mine, potopul". În mediul virtual, vei găsi multe surse capcană (Dex-online are multe variante). Nu mai da reply, altfel voi crede că ești oltean!

mai era un prost pe aici cu dictionaru in gura :)))) treaba e ca forma exista in editia doom veche au scos-o din editia noua desi e cea mai des folosita .stii macar de ce sau esti doar alt batut in cap cu dictionaru in gura? :))))))

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  07 Septembrie 2014, 20:02
Postat de alegsandru pe 07 Septembrie 2014, 19:48

Ok, dexonline e de ocara, tu esti un minunat si un splendid. Ce e bun e numai pe "cartie" iar ce e cel mai bun, banuiesc, pe tablite de lut. Dexonline e chiar foarte bun (si normal cumva). "A vroi" e mai mult un regionalism nu "o imbinare incorecta" cum spun iluminatii de pe goagal. Si ca niste oameni cu bun simt ce sunt pe dexonline, acestia si precizeaza varianta "vroi" ca fiind "nerecomandata" nicidecum "incorecta" pentru ca acesta, repet, este un regionalism. PS: Ma doare la ciocan de ce crezi tu despre mine.

Nu contează că ești oltean, n-am nicio problemă cu respectivii cetățeni. Cum spuneam, la "bac" să nu scrii "vroiam" că, altfel, riști să te trezești la colț. Chiar tu menționezi că..."A vroi" e mai mult un regionalism.

Vezi toate comentariile (122)
Comentează