FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCM TÎRGU MUREŞ, VINERI, ORA 20:20, ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trei ”cîini” în pericol! Grigore, Pulhac şi Bakaj pot rata prima etapă

Pulhac poate rata prima etapă
Pulhac poate rata prima etapă

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 14:31

Buletinul medical al "cîinilor" nu aduce veşti bune pentru susţinătorii echipei şi pentru Liviu Ciobotariu. Astfel, trei dintre oamenii de bază ai roş-albilor, fundaşul Dragoş Grigore, fundaşul stînga Cristi Pulhac şi mijlocaşul Elis Bakaj nu s-au antrenat azi şi nu o vor face nici mîine, cel puţin. Jucătorii au suferit contracturi musculare şi pot rata etapa inaugurală a sezonului, Ciobi neştiind în acest moment dacă îi poate lua în calcule pentru întîlnirea de vineri, cu FCM Tîrgu Mureş.

Partida cu ardelenii urmează să se joace la Ploieşti, pe stadionul Astra, dinamoviştii avînd suspendat propriul teren, o etapă, după incidentele din finala Cupei României, cu Steaua (1-2).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  19 Iulie 2011, 11:25

DINAMO-FCM TG-MURES 0-2,CIINILOR LUATI BATAIE.FORTA FCM TG-MURES

aldo_m
aldo_m  •  18 Iulie 2011, 16:12

CUM SA FIE PULHAC om de baza cand spanioli l-au dat afara CA NU E BUN SI LA NOI E OM DE BAZA SAU grigore care face cate o gafa care anuleaza prestaia buna de pana atunci ,grigore e INCONSTANT NU SE POATE PUNE BAZA PE EL ,E MOALE E SI PASEAZA DES LA PORTAR ,PROBLEMA E CA MINGEA PASATA E INTERCEPTATA DE ADVERSARI si grig REPETA FAZA ASTA

tripp
tripp  •  18 Iulie 2011, 15:48

pulhac si grigore oameni de baza la dinamo :) arata exact valoarea campionatului nostru adica un mare kaka pe batz.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează