FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Trei dintr-o lovitură » Mircea Rednic şi-a început în forţă mandatul pe banca lui CFR

Mircea Rednic a semnat pe un an cu CFR
Mircea Rednic a semnat pe un an cu CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 21:02

Conducerea i-a pregătit noului tehnician trei transferuri: Florin Costea, Florent Sauvadet şi Dan Nistor.

Mircea Rednic şi-a început ieri oficial mandatul la CFR Cluj cu trei transferuri perfectate în ziua numirii sale. Liber de contract după despărţirea de Severin, atacantul Florin Costea a ajuns ieri la amiază la Cluj, iar după o rundă de negocieri cu şefii clujeni a acceptat să joace următoarele trei sezoane pentru CFR. Seara, a aterizat şi mijlocaşul ofensiv francez Florent Sauvadet (24 de ani), şi el liber de contract după despărţirea de Petrolul.

Afacerea Nistor se încheie luni
Tot ieri, preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a venit la Cluj pentru a discuta de închirirea arenei pentru partidele din Europa League, dar şi ultimii paşi în finalizarea negocierilor pentru cedarea lui Dan Nistor. Iniţial, Pandurii au cerut 800.000 de euro pentru un transfer definitiv, în discuţie fiind şi transferurile lui Hora şi Nicoară. "Luni se vor semna actele pentru o sumă ceva mai mică şi un procent de revînzare în străinătate", au precizat surse de încredere.

10 jucători se despart de CFR
La capitolul plecări, şefii clujeni au definitivat lista, punînd nu mai puţin de 9 jucători pe liber. În plus, Gabriel Mureşan va fi lăsat să plece liber de contract dacă va exista o ofertă din străinătate. "Lista nu e terminată, vom mai renunţa la unii jucători sau îi vom ceda împrumut pentru că la momentul actual vom avem în jur de 30 de jucători", a explicat "curăţenia" Mureşan. La echipă au revenit după împrumuturi Batin, Nicoară, Bud, Edimar şi Lionn.

Amical cu vicecampioana Europei
CFR va rămîne la Cluj pentru perioada următoare, iar apoi va pleca într-un cantonament de 3 săptămîni la Leogang (Austria) începînd cu 22 iunie, unde va disputa 8 partide amicale.

Cel mai puternic amical al verii se va disputa însă pe data de 13 iulie în Germania, cînd feroviarii vor juca împotriva vicecampioanei Europei, Borussia Dortmund. "90 la sută e totul perfectat, mai rămîne să semnăm contractul", a dat asigurări preşedintele Mureşan. Dinamo Tbilisi, Kapfenberg, Volga, Energie Cottbus, Celtic Glasgow şi Viktoria Plzen sînt ceilalţi adversari ai clujenilor.

Felgueiras spre Sporting?
Mario Felgueiras ar putea părăsi Clujul după numai un sezon. Cotidianul lusitan A Bola susţine că Sporting Lisabona, primul său club, încearcă să-l ia pentru a-l înlocui pe titularul Rui Patricio, care ar pleca în această vară.

Format la Academia de juniori a alb-verzilor pînă în 2005, goalkeeperul de 26 de ani nu ar refuza o ofertă. "Clar că mi-ar plăcea să joc la Sporting. E un club mare, acolo am crescut", a declarat Mario pentru A Bola, precizînd însă: "Am auzit de interesul lor, dar n-am vorbit cu nimeni oficial. Am contract cu CFR, care mi-a dat şansa de a evolua în Champions League şi în Europa League. Le sînt recunoscător celor de la Cluj. Azi revin în România şi vedem ce se întîmplă".

"Chiar nu mă deranjează, dimpotrivă, e mai uşor pentru mine, tot ce-mi doresc e un lot valoros de 23 jucători cu 3 portari. Vreau eventul cu CFR pentru că de-aia am revenit în România" (Mircea Rednic, antrenor CFR)

575243-jucatori-gruia.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
cfrclujole
cfrclujole  •  09 Iulie 2013, 12:35

Bravo!

afc13
afc13  •  15 Iunie 2013, 23:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Mare adevar zici handicapat ce esti : Nistor e congolez, Rednic e chinez si tu dobitoc.

afc13
afc13  •  15 Iunie 2013, 23:15

Bai cenzura s ulii, da pe valahu p ulii de ce nu-l cenzurati? Sau e unu dintre voi, cenzurOii?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează