FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 1-0

Trei erori mari de arbitraj

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Arbitrul Ivan n-a dat un penalty Stelei, unul Urziceniului şi a evitat să sancţioneze faultul în atac la faza golului

Trei erori mari. Acesta este bilanţul "centralului" Ionel Ivan în meciul de aseară, la finalul căruia specialiştii i-au analizat prestaţia. "Un arbitru demn de «Cascadorii râsului» ", l-a catalogat Adrian Porumboiu. Iată fazele incriminate:

"Arbitrii cîştigă meciurile Stelei!"
Preşedintele celor de la CFR, Iuliu Mureşan, a reacţionat aseară la Fanatik: "E clar că în acest retur nu sud-americanii cîştigă meciurile Stelei, ci arbitrii. Totul e evident, dar lumea spune tot despre noi că sîntem favorizaţi. Parcă Steaua e Albă ca Zăpada, iar CFR e lupul cel rău. Dacă în tur s-a întîmplat să fim şi noi avantajaţi, nu înseamnă că i-am pus noi pe arbitri s-o facă". "Da, Steaua e Albă ca Zăpada, e simbolul fotbalului românesc", a replicat Gigi Becali. ( Bogdan Steriopol)

Dan Petrescu: "Nu comentez"
Altădată extrem de virulent la adresa prestaţiilor arbitrilor, antrenorul Unirii, Dan Petrescu. "Nu prea am primit ce meritam, dar nu vreau să intru în amănunte. E vorba despre un meci cu Steaua şi nu e cazul să detaliez", s-a limitat să spună tehnicianul Urziceniului, evident nesatisfăcut însă de erorile comise de brăilean. (Justin Gafiuc)

"Îmi e greu să comentez arbitrajul, din respect pentru suporterii Stelei"
MM Stoica

"A fost fault clar la gol! După ce am respins prima dată, am fost împiedicat de Dică să mă ridic pentru a respinge reluarea lui Habibou"
Bogdan Stelea

"La faza cu Stelea nu m-am putut opri din alergare, n-a fost ceva intenţionat"
Nicolae Dică

"La golul Stelei a fost fault clar. Am avut două penalty-uri, dar punctele s-au dus la Steaua. Şi CFR a avut două penalty-uri şi tot Steaua a reuşit să cîştige"
Bogdan Mara

"CFR a făcut mai multe decît noi cu arbitrajul. Şi cu arbitrii, şi cu jucătorii. Urziceniul avea de la clujeni o primă totală de 300.000 de euro ca să bată în Ghencea"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (219)
 •  18 Martie 2008, 01:14

Ba Mariane...vorbesti mult si prost. Ai niste idei de-ti sta mintea-n loc. Te bagi tu-n seama ca si chilotii-n cur...cu Dica si cu Steaua ta. Lasa-ne putin domnu', ca e vorba de ceva rational aici, ceva realistic. Dai dovada de un caracter "low level", iar eu n-am timp si nici chef ca sa pot cobori la nivelul tau, sa-ti explic teoria chibritului...Taci acolo, ca taci bine ;)

 •  18 Martie 2008, 00:47

pentru cei care se uita la fotbal dar nu stiu regulamentul...la gol a fost fault clar!cititi regulamentul. ajuta la exercitiul creierului,ca sa nu vorbim ca ar fi bine sa stiti si regulamentul daca tot va uitati la fotbal.

 •  17 Martie 2008, 23:37

ma fratilor..dica din inertie nu avea unde sa se duca, sau s-a inventat teleportarea si nu stiu eu. Propun ca jucatorii sa aiba un cablu legat de spate si la faze dastea sa ramana suspendati..cel mai corect nu

Vezi toate comentariile (219)
Comentează