FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei juniori dinamovişti sînt în vizorul lui Flavius Stoican şi pot debuta oricînd la prima echipa

Articol de - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 13:23

Flavius Stoican continuă să dea credit tinerilor, iar la antrenamentele celor de la Dinamo vor apărea trei noutăţi din curtea proprie.
Flavius Stoican a decis să cheme mai mulţi juniori ai clubului pentru a se pregăti alături de jucătorii de la prima echipă.

Este vorba de doi mijlocaşi centrali Antrei Ţârcoveanu, 17 ani, şi Simone Dobre, 16 ani, şi de fundaşul central Alin Dudea, 17 ani, fostul căpitan de la echipa de juniori a Universităţii Craiova, transferat în această vară.

Cei trei se vor pregăti sub comanda lui Flavius Stoican şi pot evolua oricînd la prima echipă a alb-roşilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:07
Postat de duta_dd pe 12 Noiembrie 2014, 14:51

se vor pregati pe la alte echipe poate, a reusit ;Lache sa-l scoata pe Stoican afara... ne pregatim de cvadripleta: multescu-talnar-ciobotariu-ion marin

puteau fi folositi deja, de multa vreme, unul cate unul. inchistatul de Cap de Coment, abia a bagat vreo 2 in decurs de 2 ani. bine ca am scapat de el. atentie ! tarcoveanu, dobre si dudea sunt chiar buni !

duta_dd
duta_dd  •  12 Noiembrie 2014, 14:51

se vor pregati pe la alte echipe poate, a reusit ;Lache sa-l scoata pe Stoican afara... ne pregatim de cvadripleta: multescu-talnar-ciobotariu-ion marin

Vezi toate comentariile (2)
Comentează