FOTBAL  »  Superliga  »  CINE RETROGRADEAZĂ?

Trei pe loc

Articol de - Publicat marti, 29 aprilie 2008 00:00

Buzău, Ceahlăul şi Mioveni se bat pentru poziţia a 14-a, care garantează şi la anul prezenţa în Liga I.

Alături de lupta la titlu, şi bătălia pentru evitarea re­trogradării este explozivă în acest final de sezon. Ultimele două etape trebuie să decidă şi restul echi­pelor care de la anul vor evolua la “matineu”, U Cluj şi UTA fiind îm­pă­cate deja cu sta­tutul de viitoare divizionare se­cun­de. Lupta pentru rămînerea în Liga I se dă între Dacia Mioveni (locul 16), Ceahlăul (15) şi Gloria Buzău (14), formaţii des­păr­ţite de numai 3 puncte.

Dacă în clasament buzoienii stau cel mai bine, la capitolul rezul­tate directe, criteriul care va decide în cazul egalităţii la puncte, gru­pa­rea din Crîng e dezavantajată atît în faţa Daciei Mioveni, cît şi a Cea­hlăului. Argeşenii au în faţă, teo­retic, şi cel mai lejer program dintre cele trei, deplasare la Pandurii şi acasă cu Urziceni, ambii adversari avînd un final de sezon fără miză.

“Sîntem într-o situaţie foarte grea, dar eu şi copiii Gloriei vom lupta pînă la final”
Ştefan Stoica antrenor Gloria Buzău

“Ne aşteaptă jocuri cu adversari valoroşi, dar credem în şansele care ne-au mai rămas”
V. Măstăcăneanu preşedinte Ceahlăul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  29 Aprilie 2008, 11:30

bay DU .....uita-te draq pe harta si cauta buzaul.....i-a vezi e in moldova sau muntenia.....creier creponat ce ejti .... dute tare!

 •  29 Aprilie 2008, 11:02

Steaua va retrograda in ultima etapa Stelutza!

 •  29 Aprilie 2008, 10:44

Nush d c ati scos-o pe Poli Iasi din calcul...dak ia bataie aks de la U...si la Galati...si Buzaul bate Craiova si face egal cu Steaua(deja campioana)?huh?v-ati gandit putin?da probabil ca aberez eu...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează