FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA 0-1

Trei pentru un Dică

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

“Decarul” va fi suspendat mîine, iar Lăcătuş îi va alege înlocuitorul dintre Dayro, Neaga şi Pleşan.

Lăcătuş are o mare e­nig­mă pentru meciul de mîine, cu Po­li Ti­mi­şoara. Pe cine va folosi în lo­­cul sus­pendatului Nicolae Dică, gol­­geterul Stelei în Liga I, cu 9 go­luri. Trei variante are “Fiara” la dispoziţie:

1. Neaga e în pole-position
E jucătorul care a fost decisiv la Galaţi. În cele 13 minute în care a ju­cat, a avut 4 acţiuni de poartă, plus că tot el a centrat la faza golului. “E în vînă maximă, cred că el va juca”, a declarat ieri un oficial al Stelei.

2. Pe Dayro îl cer fanii
Postul preferat al puştiului columbian e chiar vîrf retras. Apoi, el l-a înlocuit pe Dică la singurul meci în care piteşteanul a absentat, 1-0 cu Pandurii. În plus, pe stelisti.ro, Dayro a fost votat ieri de 72 la sută dintre fani ca înlocuitorul perfect pentru Dicanio.

3. Pleşan are lipici la gol
În condiţiile în care Ovidiu Petre va reveni ca titular, chiar şi Pleşan ar putea evolua în mijlocul liniei de mijlocaşi ofensivi, mai ales că a marcat de două ori în ultimele două partide.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (24)
 •  21 Aprilie 2008, 16:32

lacatus nu ar trebui sa aiba nici o enigma, solutiile find in special trecerea pa banca de rezerva a lui banel si lovin astfel incat pot fi folositi titulari atat dayro cat si mihaita cu rica. Altfel tare mi-e frica ca acest balon de sapun numit noroc se va sparge.Doamne, parca Lacatus este orb cateodata

 •  21 Aprilie 2008, 14:43

gogule esti prost? cum sa-l dea afara pe mendoza?

 •  21 Aprilie 2008, 13:19

echipa perfecta ar fii cu toti 3 in teren...oare suntem noi nebuni sau lacatus orb....neaga pe dreapta in locul lu banel,dayro in locul lu dica si plesan in loucl lui lovin....ce e asa greu...si in conditiile revenirii in teren a lui dica singura dilema ar fii postul de mijlocas dreapta...dayro sau neaga

Vezi toate comentariile (24)
Comentează