FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

Tribune triste în Ghencea la meciul cu Pandurii

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Suporterii au preferat să stea acasă în loc să vină şi să încurajeze trupa lui Marius Lăcătuş.

Rezultatele proaste din Europa League şi înfrîngerea din derby-ul cu Dinamo i-au îndepărtat pe fani de Ghencea. Marius Lăcătuş avertizase încă dinaintea confruntării cu Dinamo că "doar o victorie în Ştefan cel Mare ar putea readuce readuce fanii alături de echipă".

Aseară, în tribune au fost aproximativ 4.000 de suporteri, cea mai slabă audienţă pe teren propriu care s-a mai înregistrat în acest sezon doar la meciul cu Astra. Atmosfera a fost una destul de tristă, iar puţinele aplauze s-au îndreptat mai ales către conducere: Lăcătuş, Duckadam, Narcis Răducan.

Speriaţi că s-ar putea confrunta cu un număr redus de spectatori şi la meciul de miercuri, din "optimile" Cupei României, cu Sportul, cei din conducerea roş-albaştrilor au decis ca abonaţii să aibă acces gratuit.

10 lei a fost preţul celui mai ieftin bilet pentru confruntarea de aseară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
adain
adain  •  26 Octombrie 2010, 10:39

ai dreptate stelistu.batran ... la un moment dat ajungi la capatul rabdarii... ar trebui mai multe pusti ca din astia "inteligenti" sunt si pe la alte cluburi!!!!... ar trebui sa nu-i luam in seama dar daca prin "miscarile lor destepte" afecteaza direct echipa te apuca nebunia!!!!

stelistu.batran
stelistu.batran  •  26 Octombrie 2010, 10:20

Auzi ADAIN, fii tu suporter la Steaua lu' Inteligentu', sa te vad daca te mai duci la meci. Daca nu ti se face sila de toti machidonii aia care habar n-au de fenomen. Incearca experienta asta si daca poti, iti dau dreptate. Daca insa la un moment dat simti nevoia sa iei o pusca cu luneta, voi fi fratele tau!

adain
adain  •  26 Octombrie 2010, 10:00

pai asa se intampla cand se confunda suporterii cu simpatizantii!!!!! un simpatizant sta frumos la TV cu o berica in mana la caldurica... un suporter se duce pe stadion indiferent de adversar, se duce daca ninge daca ploua si isi sustine favoritii!!!!Steaua are cei mai multi simpatizanti din Liga I dar ca suporteri nu mai e pe primul loc!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează