FOTBAL  »  Superliga  »  STELISTI.RO

Trică: "Steaua are şanse mari de tot la titlu"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Mijlocaşul Universităţii Craiova laudă campania de achiziţii a Stelei şi spune că trupa lui Stoichiţă e marea favorită în lupta pentru titlu.

" Steaua a făcut cele mai bune transferuri, s-a întărit. Îi ştiu foarte bine pe fraţii Karamian, sunt foarte buni, şi l-au adus şi pe Jelev, un fundaş valoros. Roş-albaştrii au şanse mari de tot la titlu prin aceste transferuri", a spus Eugen Trica la GSP TV.

Fostul stelist nu-i scoate din cărţi nici pe dinamovişti: "Nu cred că Dinamo a renunţat la titlu, roş-albii se vor bate tot timpul. Una e să declari ceva, alta e ce iţi propui".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
 •  02 Februarie 2010, 19:23
Postat de steaua1986forever pe 02 Februarie 2010, 18:08

Iar vorbeste Trica de Steaua. Baiatul asta e incredibil....ar fi in stare sa vina la Steaua si pe jos. noroc ca nu il mai vrea nimeni...

deocamdata voi nu aveti nici un mijlocas de creatie ca Trica...asa ca..ciocu mic...

 •  02 Februarie 2010, 18:34

iar vb prazaru asta de Steaua. pana acum de oftica critica orice miscare. vb celui de mai jos ar veni si pe jos sau ar veni si in staff-ul femeii de serviciu la Steaua

stefan2
stefan2  •  02 Februarie 2010, 18:33

greu cu sansele.sansele au crescut cand a venit Avram.Acum a plecat Avram , deci...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close