FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGARE

Tristeţe în Giuleşti! Daniel Pancu şi-a anunţat retragerea: "Mai mult încurc"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 19:01

Daniel Pancu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului, este decis să nu mai continue la alb-vişinii şi în sezonul viitor, anunţîndu-şi retragerea.

"Sînt ultimele meciuri la Rapid. Mă voi lăsa. Accidentările dese din ultima vreme m-au pus gînduri.

Mai mult încurc, iar eu nu am încurcat pe nimeni niciodată. Voi rămîne în fenomen şi mi-aş dori să fiu lîngă Rapid, a declarat Pancu potrivit sportnews.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
donmike
donmike  •  19 Mai 2015, 15:34

E bn cand vrei dar nu te mai ajuta glezna,varsta,condiția fizica,bv Pancone ai facut deja enorm pt acest club,stima mai rar fotbaliști sa se dedice asa unui club,,ms ms

cristi47.reload
cristi47.reload  •  19 Mai 2015, 13:46
Postat de Dan Ifrim pe 19 Mai 2015, 07:28

Este onorabil sa stii când sa te opresti

La Pancu ar fi onorabil sa-si plateasca datoriile la carciumi. Chiar si birturile din giulesti nu-l mai accepta drept client

adriann_
adriann_  •  19 Mai 2015, 13:44

Ar fi stupid sa spuna ca nu mai intra 5 minute, daca se accidenteaza careva. Dar in meciul cu Craiova s-a vazut clar de tot cum intrarea in locul lui Rui Miguel pur si simplu ne-a curatat in 10 minute. Imediat am pierdut mijlocul terenului, Craiova a venit peste noi, au inceput sa apara ocaziile etc. Cred ca de-asta si-a dat si el seama ca e momentul sa se retraga.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează