FOTBAL  »  Superliga  »  VIOLAMANIA.RO

Trombetta: "Mi-am dat acordul să vin la Timişoara" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 mai 2010 00:00

Oficialii lui Poli Timişoara au negociat săptămîna la Bucureşti cu italianul Maurizio Trombetta preluarea băncii tehnice a timişorenilor. Tehnicianul şi-a dat acordul verbal, iar avocaţii săi studiază acum contractul înainte ca actul să fie semnat.

"Este adevărat că am fost contactat în urmă cu cîteva zile şi am explicat că sînt disponibil să revin în România pentru a antrena din nou. Au fost discuţii şi mi-am dat acceptul de a o antrena pe Poli. Am petrecut o perioadă frumoasă a carierei mele în România şi vreau să mă întorc", a afirmat Maurizio Trombetta

"Poli e una din echipele mari"

Italianul are numai cuvinte de laudădespre formaţia bănăţeană:

"Poli Timişoara? Vorbim despre una din cele mai mari echipe din România. Aş fi foarte fericit să antrenez acolo şi aş fi foarte implicat în proiectul pe care mi l-aş propune".

Contractul lui Trombetta cu Poli se întinde pe o perioadă de 2 ani, însă există o clauză prin care clubul are posibilitatea să renunţe la serviciile sale la finalul primului sezon.

"În momentul de faţă se studiază contractul. În afara condiţiilor financiare, unde nu sînt probleme, sînt şi cele juridice, care trebuie verificate în amănunt.

Noul antrenor cunoaşte bine echipa şi fotbalul din România. Vorbeşte româneşte, italiană şi spaniolă", a spus patronul Marian Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  31 Mai 2010, 05:01
Postat de pe 30 Mai 2010, 23:09

daca respectati Timisoara de ce ne injurati orasul ori de cate ori veniti cu galeria aici? Asta numesti tu respect? FORTZA POLITEHNICA TIMISOARA

Parca erai caine,Mariuse ???

 •  30 Mai 2010, 23:20
Postat de pe 30 Mai 2010, 23:09

daca respectati Timisoara de ce ne injurati orasul ori de cate ori veniti cu galeria aici? Asta numesti tu respect? FORTZA POLITEHNICA TIMISOARA

Sigur, ce tzaranoi suntem noi ca va injuram la timisoara, si voi cand veniti la cluj, ajutati batranicile sa treaca strada... ne lasi...

 •  30 Mai 2010, 23:11

Sa vedem ce o fi ! Trombetta a facut o impresiew frumoasa in cateva meciuri la parlitii de la cfr cluj ! Acum sa vedem, Timisoara are nevoie de performanta! Au niste suporteri fantastici, bravo ! Forta Steaua !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează