FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV ȚSKA Moscova, ofertă clară pentru Man & Coman! Câți bani i-au pus rușii pe masă lui Gigi Becali pentru transferul vedetelor de la FCSB

ȚSKA Moscova îi vrea pe Dennis Man și Florinel Coman. Rușii au făcut deja o ofertă pentru transferul vedetelor de la FCSB.
ȚSKA Moscova îi vrea pe Dennis Man și Florinel Coman. Rușii au făcut deja o ofertă pentru transferul vedetelor de la FCSB.

Articol de - Publicat duminica, 23 august 2020 10:37 / Actualizat duminica, 23 august 2020 10:55

ȚSKA Moscova propune 12 milioane de euro ca să-i ia pe amândoi roș-albaștrii. Suma nu se apropie de cererea de zeci de milioane de euro a lui Becali, însă mai mult de atât nu a oferit nimeni până acum, alte formații doar s-au interesat despre vedetele lui Gigi.

Becali a tot așteptat oferte din Anglia, din Italia pentru tinerii lui cei mai valoroși, însă o propunere concretă vine din Est, de la Moscova. ȚSKA e gata să plătească 12 milioane de euro pentru pachetul Man-Coman. Rușii i-ar lua pe amândoi acum și ar mai plăti, în timp, bonusuri în funcție de randamentul fotbaliștilor și de performanțele echipei. Suma de bază este mai mică decât sunt pretențiile pe care le-a formulat Gigi în public.

El a negociat recent cu Norwich doar pentru Man și le-a cerut englezilor 15 milioane de euro. Clubul din Championship și-a pierdut interesul când a aflat care era cererea. În cazul lui ȚSKA nu e vorba numai despre o curiozitate legată de Man și de Coman, Clubul Sportiv al Armatei ruse a transmis o ofertă clară.

ȚSKA Moscova: mulți internaționali ruși și un croat de 16 milioane

ȚSKA Moscova e un gigant cam adormit acum. După patru etape din sezonul acesta se află pe poziția a șasea, cu două victorii și cu două înfrângeri. Stagiunea precedentă a încheiat-o pe locul al patrulea și va evolua în Europa League. Diferența este că ȚSKA o să participe direct în grupele competiției, în vreme ce FCSB are de trecut patru tururi preliminare.

Antrenorul este Viktor Goncearenko, un bielorus în vârstă de 43 de ani. El a atras atenția cu rezultatele pe care le-a obținut la BATE Borisov, cu care a câștigat de cinci ori campionatul. Cu "militarii" din Moscova a fost de două ori vicecampion, în 2017 și în 2018. Lotul conține nume cunoscute: internaționalii ruși Akinfeev, Fernandes, Șcenikov, Dzagoev plus Nikola Vlasici, unul dintre croații tineri cei mai talentați. El a fost achiziționat în 2019 de la Everton cu 16 milioane de euro, o sumă mai mare decât este aceasta pe care o propune ȚSKA pentru Man și pentru Coman.

Ar fi bine ca Man și Coman să plece, să schimbe campionatul, altfel le va fi greu să mai rămână motivați. Cu echipa nu au câștigat titluri, însă performanțele individuale le-au cam bifat, au dat goluri, pase decisive. Au făcut ceea ce era de făcut în campionatul românesc
Mirel Rădoi, selecționerul României

26 de goluria înscris Florinel Coman, 22 de ani, în 84 de partide jucate pentru FCSB în campionat

28 de goluria adunat Dennis Man, 21 de ani, în 97 de meciuri bifate în roșu și albastru în Liga 1

13 titluri de campioanăa strâns ȚSKA Moscova în campionatul Rusiei și în liga fostei Uniuni Sovietice. Echipa Armatei a mai câștigat și 12 cupe interne. Cel mai tare succes înregistrat în cupele europene: a cucerit trofeul Europa League în 2005, 3-1 într-o finală cu Sporting Lisabona. Din trupa de atunci mai joacă și acum goalkeeperul Akinfeev

Mihai Răduț: „Perioada de la Steaua nu a fost bună pentru mine, m-a ținut pe loc”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Fotbalistul de la FCSB care l-a vrăjit pe Ilie Dumitrescu: „Mi-a plăcut foarte mult, putea să marcheze 3 goluri!”

Gigi Becali sfidează toată Europa! Nici o echipă de top nu procedează astfel

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (232)
lisa.simpson
lisa.simpson  •  24 August 2020, 06:21

Pe ăștia doi, un club ce are oameni sănătoși la cap, ar plăti maxim 3-4 milioane. Și asta doar în condiții normale, dacă nu ar fi pandemia asta.

ciinefoarterosu
ciinefoarterosu  •  24 August 2020, 00:23

Astia se dau "la pachet" ca puii rahitici, numai cate doi pot face un kilogram.

remarque
remarque  •  23 August 2020, 20:40
Postat de tictris pe 23 August 2020, 18:40

Corect! Sunt stelist de cand ma stiu, de peste 55 de ani! Din pacate, la ora asta clubul lui Talpan e ZERO absolut la toate capitolele; nici macar nu ma mai atrage cu ceva... si nu mai inseamna pentru nimeni nimic in tara asta, cu exceptia catorva extremisti platiti ce pozeaza in "ultrasi". In urma cu 45-50 de ani, la handbal, Steaua domina Europa; in urma cu 35 de ani, Steaua domina Europa la fotbal; in urma cu 20 de ani, ma invoiam de la servici sa ma duc pe stadioane si arene sau eram calare pe televizor, urmarind cu sufletul la gura finala campionatului la polo cu Oradea, finala campionatului la rugby cu Baia Mare, finala campionatului la hockey cu Ciucul... ca handbalul, baschetul, voleiul... erau deja in agonie sau chiar disparute. Asta, evident, datorita alde cioclilor Talpan si burtosilor de generali aidoma lui. Un singur sport mai tinea in viata brandul Steaua, echipa de fotbal, privatizata intre timp. Ei bine, a facut-o praf si pe asta un nimeni in drum, Talpan, cu largul concurs al unui stat inept si al unei justitii debile si obediente. Acuma, brandul Steaua continua astazi la fotbal sub o alta marca; insa e evident ca ca de "steaua" lui Talpan s-a ales praful si pulberea; nu mai valoreaza nici macar doi dolari gauriti!!! In niciun caz 37 de milioane, cum viseaza nostalgicii comunisti, talpanistii si antistelistii! De fapt, Talpan nu a castigat nimic; a reusit doar sa devalorizeze brandul Steaua la valoarea de 50 de centi!

Steaua a fost un brand valoros. Doar ca fundatia si certificatul de nastere al acestui nume a fost cladit pe o nedreptate sau pe mai multe. Desfiintarea brandului Carmen si introducerea unei echipe a armatei(de ce trebuie sa joace fotbal armata?) direct in prima liga. Apoi succesul a fost construit pe aducerea sportivilor valorosi din toata tara la clubul bucurestean, fara insa a plati ceva cluburilor care i-au format. Apoi arbitrajele erau mereu in favoarea ”militarilor”, echipele furate nu puteau face nimic. Acum cand viata a devenit la fel de dura si pentru ei ca si pentru ceilalti, uite ca stelistii nu mai exista ca sportivi. In nici o ramura sportiva nu se mai teme nimeni de ei. Mie mi se pare corect cum e acum. Si daca au valoare, sa demonstreze in conditii egale de concurs.

Vezi toate comentariile (232)
Comentează