FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 2-1

Ţucudean explică golul înscris în poarta Petrolului: "Bornescu m-a ajutat să marchez!"

Ţucudean înscrie în prelungiri golul decisiv în meciul cu Petrolul.
Ţucudean înscrie în prelungiri golul decisiv în meciul cu Petrolul.

Articol de - Publicat luni, 27 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 27 august 2012 00:32

Ţucudean, care a înscris la ultima fază a meciului, spune că dacă portarul Petrolului n-ar fi ieşit, i-ar fi fost foarte greu să trimită mingea în plasă.

- George, te poţi considera eroul lui Dinamo, nu-i aşa?
- E, nu, nici chiar aşa. Eu doar am intrat cînd antrenorul m-a trimis pe teren şi am încercat să-mi fac datoria. Victoria aparţine tuturor jucătorilor, nu doar mie, că n-am jucat singur

- Explică-ne faza golului!
- Păi, a fost simplu. A venit centrarea, am dat cu capul şi am marcat. Trebuie să fiu corect şi să recunosc că Bornescu a ezitat un pic şi a ieşit pe sub balon, fiindcă dacă ar fi rămas în poartă, mi-ar fi fost foarte, foarte greu să dau gol din acea poziţie.

- Ai fost supărat că Bonetti te-a lăsat pe bancă?
- Nu, nicidecum. Eu respect deciziile antrenorului. Dacă el aşa a considerat, atunci m-am conformat, am intrat şi mă bucur foarte mult că am înscris. Sper să continuăm la fel, să cîştigăm puncte, să rămînem acolo, sus, în clasament şi să ne batem pentru a cîştiga titlul.

"Victoria e mult mai dulce cînd e obţinută în ultimele minute. Admit că Petrolul ne-a dominat şi poate n-ar fi meritat să piardă, însă, cîteodată, fotbalul este nedrept şi am păţit şi noi ca ei în sezonul trecut" (Srgian Luchin, fundaş Dinamo)

"Chiar n-am ce să le reproşez jucătorilor mei. A doua repriză a fost la discreţia noastră, am avut ocazii, bară, posesie, tot. Fotbalul e atît de nedrept şi de amar cîteodată, dar chiar sînt sigur că vor veni şi rezultatele, pentru că jucăm fotbal de calitate" (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

"Bornescu a ezitat, la Iaşi a greşit Hamutovski, şi cînd stau să mă gîndesc că înainte de startul campionatului eram cel mai sigur de postul de portar, crezînd că am în lot doi goalkeeperi de mare valoare..." (Mircea Rednic, antrenor Petrolul)

"Am cîştigat, însă am jucat slăbuţ. Pe viitor vreau să văd evoluţii mult mai bune din partea noastră pentru că eu am alte aşteptări de la Dinamo" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"N-a fost vorba despre noroc. Am cîştigat două trofee în două luni şi am făcut 11 puncte în 5 etape, cum se poate pune problema că e vorba despre noroc? Vom încerca să facem o partidă mare şi la Harkov" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
ionut.07
ionut.07  •  27 August 2012, 14:08
Postat de imperator pe 27 August 2012, 12:17

DA DA, dinamo E FURATĂ ŞI CÎND IA CAMPIONATUL, NU ? : ))

Nu la fel ca Steaua))))

ionut.07
ionut.07  •  27 August 2012, 14:08
Postat de bogdanc77 pe 27 August 2012, 12:07

sssstttttt liniste. Esti doar o oaie

E mai rau de atat)))))

reddogsv
reddogsv  •  27 August 2012, 13:51

Bravo Tucu! Ramai muncitor, cinstit, modest si poate vei juca la o echipa mare! Nu neaparat pe bani multi ca de asta nu duci lipsa! Sa nu ajungi ca ,,infailibilul'' de Radoi pe la ,,AL HALAL'' pe undeva si sa nu mai stie nimeni de tine! La parintii adunaturii de consoane numita ,,giftzwerg'' le recomand XANAX si un consult psihiatric, eventual! Poate se mai poate face ceva!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează