FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSMS IAŞI, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ţucudean, tot înainte! » Bonetti merge în continuare pe mîna lui: va fi titular şi cu CSMS Iaşi

Țucudean a fost eroul
Țucudean a fost eroul "cîinilor" în Supercupa cîștigată în urmă cu două săptămîni, în fața CFR-ului, tot pe Național Arena

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 iulie 2012 21:23

Tînărul de 21 de ani va fi forţat titular în continuare, pentru a căpăta încredere şi a deveni fotbalist de bază în echipa ”cîinilor”.

George Ţucudean va începe din primul minut şi diseară, contra Iaşiului, dorindu-se permanentizarea atacantului în formula de start a lui Dario Bonetti. Jucătorul de 21 de ani are încrederea nu doar a membrilor staff-ului tehnic, ci şi a conducătorilor, care vor "forţarea" limitelor vîrfului, în speranţa că va ieşi un nou golgeter din el.

După plecarea lui Marius Niculae, Ţucudean este prima variantă de "vîrf împins" al dinamoviştilor, deşi în acea poziţie mai pot evolua mult mai experimentaţii Andrei Cristea şi Ionel Dănciulescu. Totuşi, aceştia doi din urmă au fost mutaţi, în ultima vreme, în bandă.

"S-a observat, cu o regularitate matematică, faptul că Ţucudean este mai eficient dacă intră pe parcurs. Golurile sale importante au fost marcate atunci cînd n-a intrat din start", susţin cei din Ştefan cel Mare, care au adăugat: "George n-a dat randament pozitiv în multe meciuri în care a intrat din minutul 1, inclusiv la Severin. Dar se vrea responsabilizarea lui, trebuie forţat să devină un mare atacant".

Altfel, în prima formaţie a "cîinilor", în perspectiva meciului cu moldovenii, nu-şi au asigurat locul, încă, oamenii care au contribuit decisiv la victoria roş-albilor cu severinenii, 2-1, adică Dănciulescu, autorul golului, şi Curtean, cel cu pasa decisivă. Însă Bonetti i-a asigurat pe jucătorii săi că vor avea cu toţii şanse să joace, inclusiv Andrei Cristea, care mîine, contra ieşenilor, ar putea bifa primele minute oficiale în tricoul dinamoviştilor, după pauză.

"Sper să nu facă vreo nebunie Ţucudean în meciul cu noi! Să joace bine, dar să nu dea gol. A uitat cînd l-am adus la Iaşi pe la 16 ani? Dacă mă supără, vorbesc fie cu taică-su, fie cu bunică-su!" (Ionuţ Popa, antrenor CSMS Iaşi)

8 goluri în 44 de meciuri a înscris Ţucudean, în toate competiţiile, pentru roş-albi

5 vîrfuri sînt în lotul roş-albilor: Ţucudean, Dănciulescu, Axente, Alexe şi Andrei Cristea

5.000 de euro este salariul lunar al vîrfului, care are o familie foarte înstărită

507822-caseta-dinamo-csms.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
dinamored1994
dinamored1994  •  29 Iulie 2012, 17:40

hai dinamo

red_nestea
red_nestea  •  29 Iulie 2012, 16:50

Mai intai Andone, acum vad ca si Ionut Popa la fel. Toti l-au descoperit pe Tucudean ... trebui sa-i mai auzim pe Hizo si Sabau si e gata.

dreamer123
dreamer123  •  29 Iulie 2012, 16:20

Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează