FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tudela explică interviul cu GSP» "În SUA, Facebook e manie!"

Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy
Josh Tudela, Tudela, LA Galaxy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Mijlocaşul venit la Steaua spune că a adăugat-o în lista de prieteni pe reportera Gazetei, cu care a purtat un dialog, crezînd că e fan al lui L.A. Galaxy

Mijlocaşul american a dat ieri pe aeroportul Henri Coadă declaraţii pentru mass-media din România. Cu 15 ore mai devreme oferise însă primele păreri despre venirea la Steaua în exclusivitate pentru GSP, într-un interviu realizat pe www. facebook.com, cel mai mare portal de comunicare din lume, cu peste 300 de milioane de utilizatori.

Ieri, Tudela a explicat interviul inedit: "Stau zilnic pe Facebook pentru că în State acest mod de comunicare este foarte la modă, este chiar manie. N-am ştiut cine mă apelează, eram pe aeroport, aşteptînd avionul spre Paris. Am crezut că e unul dintre sutele de fani ai lui L.A. Galaxy şi, cum ei m-au susţinut mereu şi m-au încurajat, şi eu am fost întotdeauna drăguţ cu ei şi nu le-am închis uşa nici măcar pe Facebook. Am fost foarte surprins să aflu că era o jurnalistă din România, care m-a şocat întrebîndu-mă de transferul la Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dragos60
dragos60  •  13 Ianuarie 2010, 18:33

Adresa de Facebook: ://www.facebook.com/people/Joshua-Tudela/6807394#/profile.php?id=6807394

 •  13 Ianuarie 2010, 11:12

DA este oficial Liga 1 A ajuns groapa de gunoi a lumii. Oferta Tarii noastre este urmatoarea: Practici fotbalul ? Nu ai contract ? Nu te Vrea Nimeni ? Vino in Liga 1 din romania si beneficezi de publicitate din presa full, salariu de 100.000 de mii de euro , cazare si mancare....vino in liga maimutelor vii

 •  13 Ianuarie 2010, 10:53

INCREDIBIL!! Asta este deja al patrulea articol despre o MARE jurnalista care a avut IMENSA REALIZARE in cariera ei de a contacta un jucator de fotbal, neica-nimeni, pe facebook!! Draga Corina Marinas? Tu a cui fata esti, pentru ca nu-mi vine sa cred ca tu esti o persoana care a terminat facultatea de jurnalistica cu forte proprii. Jurnalisti sunt acum si cei care discuta pe Facebook, absolut incredibil! P.S. Eu in locul tau as cere si o majorare de salariu pentru aceasta realizare!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează