FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tudor, arbitru la Supercupă? » Trofeul de sîmbătă nu aduce bani nici la Dinamo, nici la CFR

Lionn şi Dănciulescu vor juca doar pentru glorie în Supercupa României
Lionn şi Dănciulescu vor juca doar pentru glorie în Supercupa României

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 07:04

Fotbaliştii lui Dinamo şi ai lui CFR Cluj joacă sîmbătă seară doar pentru orgoliu şi trofeu, fără să fie premiaţi suplimentar cu vreun bonus.

"Fotbaliştii lui Dinamo joacă exclusiv pentru orgoliul personal şi al clubului, nu au primă de victorie la Supercupă" a fost anunţul oficial al şefilor din Ştefan cel Mare. "Ne dorim trofeul, băieţii la fel, este numele nostru în joc, dar nu va exista un bonus de Supercupă", a venit şi răspunsul oficialilor din Gruia. Astfel, cei care vor intra sîmbătă pe teren, de la ora 21:00, evoluează gratis.

În ceea ce-i priveşte pe roş-albi, există posibilitatea ca ei să primească, într-un final, o primă, totală, din partea unor persoane private, apropiate clubului, însă nu e nimic clar. În tabăra "cîinilor" au existat discuţii contradictorii după cîştigarea Cupei României, 1-0 în dauna Rapidului, referitoare la bonusurile încasate de jucători.

Un titular a luat în jur de 7.000 de euro, fotbaliştii se aşteptau la mai mult, însă şefii au precizat că bugetul alocat Cupei României a fost decis încă din luna februarie şi prezentat, încă de atunci, fotbaliştilor.

Arbitrează Tudor
Surse din CCA îl plasează pe bucureşteanul Alexandru Tudor favorit pentru a arbitra Supercupa României dintre Dinamo şi CFR Cluj. Cel poreclit "Brad Pitt" a condus la centru, în urmă cu două luni, meciul de pomină, din campionat, dintre U Cluj şi CFR Cluj, întrerupt din cauza incidentelor de pe teren şi din zona vestiarelor între jucători şi oficiali ai celor două grupări ardelene, meci reluat ulterior. Ion Crăciunescu a primit acordul FIFA de a ataşa doi arbitri adiţionali brigăzii ce va conduce partida, iar acum mai aşteaptă doar răspunsul FRF.

109.000 de euro a fost bugetul total alocat propriei echipe de către acţionarii dinamovişti pentru cucerirea Cupei României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Iulie 2012, 12:25
Postat de whiteredarad pe 11 Iulie 2012, 10:56

Meci cu un 1 solist clar-CFR.Va incerca Tudor "sa echilibreze" ostilitatile,dar,logic Dinamo este in stare de dezorganizare (in teren vorbesc).Cu 3 veterani-cei mai buni,cu Tucudean bun,de viitor ,dar nu are loc de Danciu si Niculae,fara mijloc,cu aparare terci-fara inchizator,cu Grigore "aerian",Dinamo va avea probleme.Treptat ",prin joc,problemele se vor remedia si prin aducere de alti jucatori.Dar la Supercupa CFR nu are cum sa piarda,doar daca vrea prea tare Tudor.Omul asta este tare instabil in concentrare si hotarari.

Ti se pare ca CFR, e o echipa imbatabila ? Toata lumea judeca valoarea CFR, prin prisma jucatorilor de o anumita cota adusi, dar asta nu reprezinta mare lucru ! Am vazut cum s-au chinuit si ei in Austria !!! Si la Cupa Romaniei , Rapid pleca cu prima sansa....la final altii s-au bucurat !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Iulie 2012, 12:19

Mai bine il chema pe Collina, e intr-o forma de invidiat !

alpin
alpin  •  11 Iulie 2012, 10:58

Probabil, stelistul Tudor trebuie sa faca si el o repetitie inaintea startului noului campionat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează