FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

TUDOR BĂLUȚĂ LA BRIGHTON // UPDATE Viitorul vinde un titular în Premier League! Fotbalistul lui Hagi pleacă pentru 3 milioane de euro

Tudor Băluță
Tudor Băluță

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 00:17

Mijlocașul defensiv Tudor Băluță, 19 ani, e aproape să semneze în Premier League, cu Brighton, acolo unde joacă atacantul român Florin Andone. 

update 00:15

Tudor Băluță s-ar fi înțeles cu Brighton, care ar urma să plătească aproximativ 3 milioane de euro pentru mijlocaș. Acesta ar urma să încaseze 45.000 de euro pe lună și 80.000 de euro la semnătură, anunță TV Digi Sport.

Știrea inițială:

Tudor Băluță, internațional român, ar fi ajuns în această seară în Anglia pentru a face vizita medicală, potrivit sportro. Dacă va semna cu Brighton, Băluță ar urma să continue la Viitorul până la finalul sezonului. 

Fereastra de transferuri în Anglia se închide pe 1 februarie, la ora 01:00, ora României.  

Băluță, care poate juca și ca fundaș central, este crescut la Viitorul, iar în acest sezon a bifat 19 meciuri în Liga 1, fiind jucător de bază în echipa lui Gică Hagi.

În urmă cu câteva zile, tânărul mijlocaș a fost dat de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio și de cotidianul Gazzetta dello Sport ca și transferat la Genoa, la „pachet” cu Ianis Hagi. Viitorul a negat însă rapid informația, printr-un comunicat oficial. 

1.300.000 €este cota lui Tudor Băluță pe transfermarkt

Brighton, care  în vara lui 2018 a plătit 6 milioane de euro pentru Florin Andone, este pe locul 13 în Premier League, având 26 de puncte în 24 de etape.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  31 Ianuarie 2019, 21:06
Postat de mway pe 31 Ianuarie 2019, 07:17

Academia Hagi l-a luat la 15.5 ani, vârsta la care se poate spune dacă un copil are sau nu șanse să ajungă fotbalist. Academia l-a șlefuit, dar merit la fel de mare îl are școala de folbal de unde a fost luat, lucru care nu este menționat în articol. Să ajungi să fii luat de Academia Hagi la 16 ani, dar în paralel să fii un elev cu rezultate foarte bune la învățătură nu e un lucru lipsit de importanță și ar fi fost frumos ca articolul să aducă merite și celor care l-au format, antrenori și părinți. Nu de alta, dar așa poate fi dat un exemplu generațiilor ce vor veni din spate. “Păi m-a văzut domnul Hagi la un amical de juniori la Craiova acum vreo patru ani, înaintea unui meci al Viitorului. Era în vara lui 2014, aveam vreo 15 ani, jucam la Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu de la 7 ani, am făcut atunci un meci bun, știam că vine domnul Hagi să ne vadă, eram toți emoționați, eu am dat două goluri, deși am jucat fundaș central, eram cel mai înalt…”

vezi ca in articolul in care se confirma transferul se specifica clar ca a fost format la scoala lui popescu, asa ca nu te mai urzica!

polistul68
polistul68  •  31 Ianuarie 2019, 12:35
Postat de magic4ever pe 30 Ianuarie 2019, 23:17

Băluță este unul dintre cei mai promitatori jucatori de la Viitorul...chiar daca are doar 19 ani este destul de matur in joc

Se prea poate sa fie asa, e parerea ta...de unde ti.ai dat seama ? De la meciurile cu Voluntari si Chiajna ? Pt ca un jucator sa joace in Angllia, in Romania ar trebuii sa fie supervedeta..e vb de diferenta de valoare dintre campionate...se pare ca Baluta are si ceva creier...sa dea Dumnezeu sa reuseasca...dar deocamdata e prea devreme sa laudam ceva ce...sincer, nu a excelat la noi in campionat...

polistul68
polistul68  •  31 Ianuarie 2019, 12:26
Postat de Alexandru Chis pe 31 Ianuarie 2019, 08:33

Trei miloane de euro se vor "devaloriza" in scurt timp, astfel ca suma de transfer se va injumatati, Viitorul primind ceva in jur de un milion si jumatate euro pentru Baluta. Asta este "moda" in ultimul timp: umflarea cifrelor de transfer pentru a nu "leza" cotele presupuse a fi corecte de catre cei de la Viitorul. Chiar nu a inteles nimeni ca Viitorul este in situtie financiara critica pentru ca nu mai vinde jucatori? Academia lui Hagi se sufoca financiar, astfel ca va fi nevoita sa vanda la "solduri" pentru a subzista!

Clar suma e umflata....important e ca Baluta sa joace....deocamdata jucatorii formati de el joaca doar la fcsb. Suma de transfer e confidentiala, dar nu e problema noastra. Noi vrem sa vedem jucatori care joaca la echipe serioase...si poate asa isi va reveni si nationala.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează