FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justiţiei, îl ajută pe Lopez Caro

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Pe lîngă conaţionalul său, Lopez Caro l-a contactat, prin Laurenţiu Roşu, şi pe avocatul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei în cabinetul Tăriceanu.

Deputatul liberal s-a întîlnit cu antrenorul spaniol la Motel Ambis, pentru a discuta unele aspecte legate de contractul lui Caro cu FC Vaslui. Discuţiile au durat mai bine de o jumătate de oră, fără a se ajunge la un agajament ferm.

Este prematur să vorbim despre acest subiect. În momentul în care ne vom implica în acest caz, vom emite un comunicat de presă. M-am întîlnit cu domnul Caro în calitate de prieten, fiindcă a fost o discuţie prietenească. Încă nu am fost angajat ca apărător al domniei sale”, a spus Tudor Chiuariu.

La antrenamentele de ieri, antrenorul iberic a fost trădat şi de jucătorii aduşi chiar de el la Vaslui. David Rivas şi Alejandro Campano au refuzat să se mai prezinte la programul impus de Lopez Caro.

Cei doi jucători spanioli au venit la antrenamentele de ieri de dimineaţăa, cînd Lopez Caro a găsit vestiarul încuiat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
paulirimia
paulirimia  •  02 Septembrie 2010, 17:32

...........hahahaha,inseamna ca este pe maini "bune " ..............hahahaha........

viomarc
viomarc  •  02 Septembrie 2010, 17:20

ASa e natia noastra blestemata.Pentru 2 poli se gasesc destule coade de topor.

doris2001
doris2001  •  02 Septembrie 2010, 16:19

Doamne-ajuta ca sa piarda procesul Porumboiu, pentru a-i mai scadea din aroganta. Prea multi urla ca e un dictator asemenea lui Jiji, sa cred ca au dreptate. Cel putin, Pancu l-a dat de gol pe Porumboiu ca el a inchis portile la stadion si le-a dat liber jucatorilor, nu Caro. Asa e, Caro e un antrenor de duzina, dar daca ai pus botul sa-i faci contract de vreo 3 mil. Euro (ai vrut sa arati ca ca esti "mare" fudul precum Jiji), acum platesti, pt. ca legile nu pot fi ocolite de cei cu ba

Vezi toate comentariile (4)
Comentează