FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 3-1

Tudor criticat după prestaţia de la Steaua - Astra: "N-a supărat nici Steaua, nici Astra, doar regulamentul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 20 decembrie 2013 20:41

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a vorbit despre prestaţia lui Alexandru Tudor de la meciul cîştigat de Steaua în faţa Astrei, scor 3-1.

“Cînd se întîmplă o fază de genul celei în care a fost implicat Kapetanos, n-ai nici o vină. Cum n-ai scuză nici că n-ai arătat cartonaşul roşu la acea intrare din spate a lui Yahaya.

Cînd vrei să nu superi niciuna dintre tabere, nu faci bine. Nu ajuţi fotbalul. El trebuie să fie bine cu regulamentul nu cu ambele formaţii.

Iar, ceea ce deranjeaqză este faptul că lui Tudor nu-i este deloc greu să fie în temă cu regulamentul“, a spus Porumboiu la Digi Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  21 Decembrie 2013, 08:46

Nu de azi,de ieri,Tudor avantajeaza Steaua in momente cheie,pot readuce iun amintire multe cazuri flagrante (cu Urziceni,cu CFR,etc). De ce o face ? Pentru ca stie ca "asa trebuie".E clar ca Tudor,Balaj,Coltescu sint virusati,au constiinta murdara.Hateganu,care nu se apleaca,e frecvent "ars" si de FRF si de Craciunescu,si de Porumboiu. Nu i se dau meciurile tari cu Steaua ca e corect.Cu asa arbitraj campuonatul e teleghidat.Dupa Steaua -ASTRA ,Tudor ar trebui trimis tot 2014 la liga a 3 a,sa mai vada cum e pe la sate.Dar el stie ca are spate,pe Sandu,peDiaconu,pe altii. Sa nu mai spuneti ca Tudor e credincios,e un hor ordinar,fara constiinta,un om cu credinta in Dumnezeu

steoaia_rusinea.tarii
steoaia_rusinea.tarii  •  21 Decembrie 2013, 08:33

... si uite asa, inca o data, arbitrii ne promoveaza echipa asta de scursuri sa ne faca (a cata oara!?), de rasul Europei!!!

ave__imperator
ave__imperator  •  21 Decembrie 2013, 06:52
Postat de valyomanyd pe 20 Decembrie 2013, 22:55

Te rog sa nu-l contrazici pe valah, el se pricepe la regulamente ! De exemplu , la sp 9 unde este internat ,nu ai voie sa intri pe net daca esti in camasa de forta !!! :))))))

: ))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează