FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR

"Tudor e ideal"

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Steaua şi CFR cred că Tudor e soluţia perfectă pentru marele derby din 2 martie. Gigi Becali şi Iuliu Mureşan spun că vor accepta fără rezerve delegarea lui Alexandru Tudor ca arbitru la meciul Steaua - CFR, programat în Ghencea, pe 2 martie, de la 20:30. Informaţia că "centralul" bucureştean va fi delegat la derby-ul returului a fost oferită ieri, în exclusivitate, de Gazeta Sporturilor.

"Nu pot decît să fiu bucuros că Tudor ne va arbitra cu Steaua. Este o variantă cu care sîntem de acord, nu avem nici o obiecţie", a spus Mureşan, care însă a adăugat: "Totuşi, e o problemă că alţii află arbitrul cu două săptămîni înainte, iar noi, cluburile, cu doar 24 de ore, de pe site-ul CCA".

Gigi Becali a salutat şi el iminenta delegare a arbitrului bucureştean, promovat în decembrie 2007 în Premier Class, a doua categorie a arbitrilor la UEFA. "Dacă va arbitra Tudor nu voi avea nici o grijă. E cel mai bun şi cel mai corect arbitru din România la această oră. Nu am nici cea mai mică nemulţumire faţă de el", a spus Becali la Fanatik Show.

Explic. foto
Tudor (36 de ani) a avut în turul campionatului cele mai bune prestaţii dintre toţi centralii de pe lista FIFA

"Chiar dacă nu-l alesese pe el, Lupescu, după ce a văzut reacţia cluburilor, ar trebui să-l delege pe Tudor cu ochii închişi"
Dumitru Dragomir

"Steaua - CFR nu poate fi condus decît un arbitru cu minim 4-5 ani de experienţă pe lista FIFA, iar Tudor are această calitate, plus multe altele"

Ion Crăciunescu

Atac la Lupescu

Dumitru Dragomir şi-a continuat atacul la adresa lui Ionuţ Lupescu, făcînd trimitere directă la faptul că directorul general al FRF a făcut reclamă pentru o casă de pariuri. "Eu dacă aş delega arbitrii şi aş avea şi relaţii directe cu o casă de pariuri, atunci în maximum 5 ani de zile aş deveni ca Abramovici", a declarat Dragomir. Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, are o avere estimată la 18 miliarde de euro.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (7)
 •  20 Februarie 2008, 15:32

Alegerea lui Tudor e o pacaleala a CFR-ului de catre steaua prin intermediul gsp care a lansat momeala...de ce ? va reamintesc meciul din sezonul trecut urziceni-steaua cind le-a dat un penalty hilar (dupa simularea grosolana a lui cristocea)dupa care a umblat la mai multe televiziuni unde a sustinut sus si tare ca n-a gresit ,pina cind l-a pus la punct m.sandu.In plus la acelasi meci cind urziceniul s-a apropiat la 1-2,le-a eliminat gratuit un jucator,a tolerat tragerile penibile de timp ale stelistilor,a fragmentat finalul de joc fluierind faulturi numai pt. steaua,ce mai, un arbitraj hotesc pe fata!In schimb in meciul CFR-dinamo din tur a fragmentat intentionat la maximum jocul,ne-a taiat ritmul,orice decizie la limita a fost pro-dinamo,iar la golul lui cristea n-a sanctionat intrarea cu talpa inainte a dinamovistului...si uite asa muresan crede ca vom fi arbitrati corect..in loc sa profite de disputa delegarilor si sa ceara arbitrii straini!

 •  20 Februarie 2008, 10:27

vizavi de declaratia "raului absolut al fotbalului romanesc" care spune ca daca ar avea delegarile arbitrilor si ar fi implicat sanchi si la o casa de pariuri in cinci ani ar ajunge ca abramovici, am o singura obiectie: pe respectivul intrus nu-l cheama lupescu!

 •  20 Februarie 2008, 10:18

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează