FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Tudor și Hațegan se apără după atacurile cluburilor din Liga 1: "Când toate echipele au investit în transferuri 60.000 de euro, nu este mai simplu să dai în noi?"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 16:11

CCA a organizat azi o conferință de presă, iar printre cei prezenți au fost Alexandru Tudor și Ovidiu Hațegan.

Cei doi au profitat de ocazie și s-au apărat după valul de acuze aduse arbitrilor, ca urmare a greșelilor făcute în primele 11 etape din Liga 1.

"Atâta timp cât toate echipele au investit în transferuri 60.000 de euro, nu este mai simplu să dai în arbitri?

Să vă spun care sunt principiile după care lucrez. Câtă vreme nu mă omoară, critica mă întărește. Dacă te-ai făcut arbitru și nu ești criticat, nu ești arbitru. Singura mea datorie este să iau ce e bun și să construiesc. Una dintre calitățile arbitrilor este rezistența la presiune", a declarat Alexandru Tudor.

"Un arbitru trebuie să ia între 200 și 300 de decizii pe meci. Statistica spune că o greșeală la un arbitru apare cam la 8-10 partide. Așa că faceți un calcul și vedeți cât reprezintă acea greșeală din sute sau mii de decizii pe care le luămOvidiu Hațegan

Citește și: Vassaras reacționează după greșelile făcute de arbitri: "Erorile apar când sunt faze la limită! Se întâmplă mereu și au fost împotriva tuturor echipelor"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  12 Octombrie 2016, 08:30

La Tudor este trist, că după ce că este nărod, se mai şi mândreşte cu asta! Recitiți ce a declarat Porumboiu despre pa nara ma asta de om...Dacă şi Colina, Crăciunescu, sau Porumboiu se ghidau după "pricipiile" tale, Săndele... Vezi-ți de circul tău şi nu te mai întreba de ce nu mai eşti delegat să prestezi prin Europa...Eşti slab şi cu bagabonțeală-n tine.

ge0x
ge0x  •  11 Octombrie 2016, 23:55

Acum am inteles...steaua e favorizata pt ca a bagat bani in transferuri...Dinamo si restul trebuie sa fie arbitrate in bataie de joc pt ca nu au bagat bani in transferuri. S a dat de gol singur. Plus ca e cel mai slab arbitru oricum..asta fluiera ca la baschet..si daca iti pune gazonul piedica , da fault

antalmihai
antalmihai  •  11 Octombrie 2016, 18:13

N am inteles care este problema dvs domnule arbitru cu banii ce au fost investiti. pot sa te chem si eu,ca persoana fizica la sala sa ma arbitrezi daca ti face placere sau esti platit asa cum sunte ti dvs. Nu o faceti din placere stim asta. E mare lucru sa fii corect si sa te legi de lucruri care nu au de a face cu tinuta dvs. de arbitru!Rusine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează